MHP'den gövde gösterisi, 626 kişi parti rozeti taktı!

MHP'den gövde gösterisi, 626 kişi parti rozeti taktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Melikgazi İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen programda 626 kişi MHP’ye üye oldu ve rozet taktı. Partiye katılımla ilgili olarak gerçekleştirilen programda konuşan MHP İl Başkanı Baki Ersoy, “MHP çizgisini bozmadan siyaset yapıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sayesinde bugün Ülkücüler fikri iktidardadır” dedi. İYİ Parti’ye de tepki gösteren Ersoy, “Siz Ülkücü değilsiniz, asıl Ülkücüler burada” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı partiye üye olan 626 kişi için program düzenledi. Programa MHP İl Başkanı Baki Ersoy, MHP eski Milletvekilleri; Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, Gesi eski belediye Başkanı Sami Eker, Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, MHP meclis üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“VATANIN KÖR TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEK VE YENECEK SİZLERSİNİZ”

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, üye kayıt için bir süre önce stant açtıklarını ve 1044 kişinin MHP’ye üye olduğunu söyledi. MHP’ye üyelerine seslenen Yücebaş, “Vatanın kör talihini değiştirecek ve yenecek sizlersiniz” dedi. Yücebaş, şunları söyledi: “Sizin katılımınız pis ve harabe zihniyetlerin, hain emellerin mağlubiyetlerini müjdelemektedir. Vatanın kör talihini değiştirecek ve yenecek sizlersiniz. Kötü gidişata dur diyecek ve tersine çevirecek kudret sizlersiniz. Musibetlere engel olacak, çözülmeye ve bölünmeye set çekecek sizlersiniz. Çünkü sizler Kayserisiniz, Türkiyesiniz, Turan sevdalılarısınız ve Atalarımızın ak alınlı torunlarısınız. Vatan için çarpan yüreklerisiniz. Vatan sevdalıları, vatan müdavimleri ve vatan meftunları. Aziz vatanımızı parsellemeye ihale ile satışa çıkarma hazırlığı yapan çapulculara sessiz kalmadınız. Şehir yadigarı bu toprakların ona buna peşkeş çekilmesine rıza göstermediniz. Vatanın parçalanmaması için gayret sarf neden hainler ile poz verenlere, kalleşlere tamam demediniz. Vatan alın yazımızdır pazarlığı olmayacaktır. Vatan şerefimizdir ve şerefsizlere bırakılmayacaktır”

“MHP LİDERİ BAHÇELİ’NİN ÇİZGİSİNDE DEĞİŞİKLİK OLMADI”

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy ise, MHP’nin Türkiye’nin teminatı olduğunu ve hiçbir zaman çizgisini bozmadığını söyledi. “Hepimizi büyük bir aileyiz. Manidar bir seçimdi sizin MHP’ye geçmeniz. Çünkü, MHP’ye üye olmak, çatısı altına girmek, MHP çatısı altında vatana ve millete faydalı olmak, hele hele şu günlerde MHP’yi seçmeniz çok anlamlı” diyen Ersoy,  “MHP Türkiye’nin teminatıdır. 7 Haziran seçimini hep birlikte yaşadık. O dönem 80 milletvekili ile TBMM’de yerimizi aldık. Daha sonra koalisyon süreci başladı. Dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu koalisyon için çalışma yürüttü. Biz koalisyon görüşmelerin yürütmesi için 4 madde talebimiz oldu. Anayasanın ilk 4 maddesi değiştiremezsiniz dedik. Terör, 17-25 Aralık soruşturmasını da istedik. MHP o günden beri çizgisini bozmadan yoluna devam etti. MHP’nin çizgisinde de, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de çizgisinde hiçbir değişiklik olmadı. “dedi. 15 Temmuz  hain darbe girişimi ile ilgili olarak da açıklama yapan İl Başkanı Ersoy,  “15 Temmuz günü birileri bir yerlerde saklanırken biz Ülkücüler alanlardaydık” dedi. Konuşmasında İYİ Parti’ye de tepki gösteren Ersoy, “Siz Ülkücü değilsiniz, asıl ülkücüler burada” ifadelerini kullandı. 

“SİZLER ÜLKÜCÜ DEĞİLSİNİZ, ASIL ÜLKÜCÜLER BURADALAR”

Ersoy, şu ifadeleri kullandı: “Zamanında bizlere ip atanlar oldu, bizleri sürekli eleştirenler oldu, parti kurmak isteyenler ve kuranlar oldu. Yıllarca MHP saflarında yer almış, makam ve mevki için yer tutmuş, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alarak yola çıkmış birileri oldu. Bunlar çıkmışlar ‘Bizim ülkücülüğümüz yeter’ diyorlar. Siz nasıl Ülkücüsünüz? Bunlar eski CHP Genel Sekterliği yapmış, kurucular kurulunda yer almış HDP’liyi savunur ve içlerine sindirir olmuşlar. Siz Ülkücü değilsiniz, asıl Ülkücüler buradalar. 15 Temmuz’da Meclisi ve milleti bombalayanların Türkçülük ve milliyetçilik eksiklikleri olduğu için o gün onları yaptılar. O yüzden MHP’nin çatısı altında yer almak önemlidir. MHP’nin makam ve mevki derdi yoktur” Ersoy, “Bugün gelinen siyasi noktada MHP’nin Lideri Devlet Bahçeli’nin sayesinde bugün Ülkücüler fikri  iktidardadır” sözleri ile de dikkat çekti. Yapılan konuşmaların ardından Tuana’da gerçekleştirilen  ve MHP’nin adeta gövde gösterisi yaptığı programda  626 kişiye parti rozeti takıldı.