MHP'den ayrılıp, İYİ Parti'ye geçen Yücel: Büyüklerimiz çizgin iyi dediler

  MHP'den ayrılıp, İYİ Parti'ye geçen Yücel: Büyüklerimiz çizgin iyi dediler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’den ayrılarak İYİ Parti’ye katılan ve Kocasinan’dan da Belediye Meclis adayı olarak gösterilen İş adamı Kazım Yücel, İYİ Parti rozeti taktı. Yücel’e rozetini Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli taktı. “MHP’den ayrılmak çok zor oldu, Kimseye kırgın değilim” diyen Yücel, “Biz Kayseri'ye hizmet etmek için varız, bu çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Kayseri'nin bazı büyükleri ‘olman lazımdı, yakışmadı’ dedi. Bana ‘sorunları ortaya getiriyorsun, kırmıyorsun eleştiriyorsun hep partim diyorsun, çizgin o kadar iyi ki herkesle bir görüşme sağlıyorsun. Siyasette olman lazım’ dediler. Görev aşkı için değişiklik yaptık” ifadelerini kullandı.

 İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt da, Kazım Yücel’e başarılara diledi. Bozkurt, İYİ Parti’ye kamuoyunda ilginin her geçen gün arttığını ifade ederek, “Ekonomik anlamda büyük sorun yaşayan vatandaşlar çözüm arayışı içinde. İYİ Parti bugün halkımızın içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi biliyor. Bunun çözümü noktasında ciddi anlamda çalışmaları ve hazırlıkları var.” dedi. MHP’den ayrılan ve daha sonra İYİ Parti saflarına katılan İş adamı Kazım Yücel, yeni partisinin taktı. Düzenlenen toplantıda yeni partisinin il yöneticileri ile poz veren Yücel’e rozetini  İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli taktı.

 “KAZANAN VATANDAŞIMIZ, İLÇEMİZ OLACAK”

Özvarinli, Kazım Yücel’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Kayseri’ye birlikte hizmet edeceğiz. Sorunları çözmek ve ilçemizi, şehrimizi kalkındırmak için gayret göstereceğiz. Bu yola başarmak için çıktık. İnsanların yeni yüzlere, yeni projelere ihtiyacı var. İlçenin 25 yıllık makus talihini değiştirmeye geliyoruz. Bize güvenenlerin umudunu boşa çıkarmayacağız. İnsanlar bu kez ‘artık yeter diyecek.’ Buna canı gönülden inanıyoruz. Kazanan vatandaşımız, ilçemiz olacak.” diye konuştu.

Toplantıya  İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ile Kocasinan İlçe Başkanı Yurdaer Şahin de katıldı.

 “VATANDAŞ EKONOMİK SORUNLARLA KARŞI KARŞIYA”

 31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Süleyman  Bozkurt, İYİ Partiye olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. “İYİ Parti Kayseri’ye hizmet etmeye hazır” diyen Bozkurt, halkın çok ciddi ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını anlattı.  Ekonomik anlamda büyük sorun yaşayan vatandaşların çözüm arayışı içinde olduklarını ifade eden Bozkurt, “İYİ Parti bugün halkımızın içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi biliyor. Bunun çözümü noktasında ciddi anlamda çalışmaları ve hazırlıkları var. Bu bir yerel seçim olmasına rağmen halkımızın sağlıkta, ulaşımda ve en önemlisi ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntıların çözümü için iyi projeler hazırlandı. İnşallah halkın desteği ile iş başına geldiğimizde projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

 “İYİ PARTİ’YE KATILIM VE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

İYİ Partiye katılımın da hızla devam ettiğini kaydeden İl Başkanı Bozkurt, “Partimiz her geçen gün büyüyor. Gerek halkımızın ilgisi, gerek partimize üye olan vatandaşlarımız, gerekse farklı partilerden gelen önemli isimler var. Aramıza katılan çok değer verdiğimiz ve Kayseri’ye hizmet noktasında büyük çabası olan Kazım Yücel de partimizin Kocasinan ilçesinde meclis üyesi adayı olmuştur. Kendisine hem partimize gelişi hem de adaylığı hayırlı olsun” dedi.

“KAYSERİ'NİN BAZI BÜYÜKLERİ OLMAN LAZIMDI, YAKIŞMADI DEDİ”

İYİ Parti’ye katılan ve Kocasinan Belediye Meclis Üyeliğine aday olan Kazım Yücel ise destek verenlere teşekkür ederek, Kayseri için çalışacaklarını söyledi.

MHP’de siyasete başladığını ve son süreçte listede olmayı da beklemediğini anlatan Yücel, “Şehirde bazı büyüklerimiz, listede diyerek sözlerine başlayan Yücel, ayrılmış olduğum partiyi asla yadsıyamam. Biz partimizden kopmamak için her göreve razıyız. Görev verilmezse kenarda çekilir otururuz diyen insanlarız. Listede olmayı beklemiyordum. Kayseri'nin bazı büyükleri olman lazımdı, yakışmadı dedi. Bana sorunları ortaya getiriyorsun, kırmadan eleştiriyorsun, hep partim diyorsun, çizgin o kadar iyi ki herkesle bir görüşme sağlıyorsun dediler. Siyasette olman lazım dediler. İYİ Parti Kocasinan ilçe başkanı ile görüştüm. Biz seni 1’inci sıraya yazdık dediler. Ben de hayırlısı olsun dedim. Ben büyük bir  camiaya geldim. Milliyetçi Hareket Partisi de büyük bir camia. Geldiğim partideki herkes benim kardeşimdir. Ayrılmak çok zor oldu. Bundan böyle İYİ Parti’de memlekete hizmet etmek için çalışacağız" dedi.

 “GÖREV AŞKI İÇİN DEĞİŞİKLİK YAPTIK”

“Görev aşkı için değişiklik yaptık” ifadelerini de kullanan Yücel, MHP’den ayrılması ile ilgili olarak ayrıca,  “Hiç kimseye dargın değilim. Hepsini çok seviyorum. Abi-kardeş ilişkimiz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.  Bundan sonrada hedefinin ve düşüncesinin aynı olacağını söyleyen Yücel, “Yani vatandaşın menfaatine ne yapabiliriz; onun çabası içerisindeyim. Hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süreçte birbirimize tahammül etmemiz gerekiyor. Hiçbir parti ile kötü olmak gibi bir niyetimiz yok. PKK ve FETÖ dışında her kesimin yanında olmaya gayret edeceğiz. Amacımız Kayseri’ye hizmet” şeklinde konuştu. Diğer yandan toplantıda İYİ Parti’ye katılan bir diğer isim Erhan Özhan da yer aldı.