MHP'den, AK Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

MHP'den, AK Parti'ye hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de hafta sonu yapılan il kongresinin ardından Başkanlığa seçilen ve mazbatasını alan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. MHP İl Başkanı Serkan Tok ve beraberindeki il yöneticileri de Çopuroğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “Gerçekleştirdiğimiz 7.Olağan İl Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan ve bugün de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin Değerli İl Başkanı Sayın Serkan Tok ve Yönetim Kurulu üyelerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Birlik beraberlik içerisinde ortak kaygımız Kayseri'miz ve Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğimiz İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

TOK: CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ KALESİ

MHP İl Başkanı Serkan Tok da ziyaretle ilgili olarak, "Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresinde güven tazeleyen İl Başkanı Sayın Şaban Çopuroğlu beyefendiyi teşkilat mensuplarımızla ziyaret ettik. Sayın Başkanı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı, Millet Aklı. Cumhur İttifakı Kayseri Kalesi" ifadelerini kullandı.