'Merkez sağı temsil edecek bir aday yapılanmasına gidilmeli'

'Merkez sağı temsil edecek bir aday yapılanmasına gidilmeli'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Merkez sağın Kayseri’deki etkili isimlerinden Mehmet Bekarlar, Demokrat Partisi çatısı altında Kayseri ve ilçelerinde belediye başkan adayı çıkarılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Bekarlar,  Demokrat Parti ile Anavatan Partisi’nin merkezde yok sayıldığını savundu.

 

Doğru Yol Partisi’nde Kayseri’de kurucu ilçe başkanlığı, 1999 yılı Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve 2002 Milletvekili adayı olan Mehmet Bekarlar, Kayseri’deki oluşan ittifaklar ve belediye başkan adayları ile ilgili haber merkezimize konuştu. Bekarlar, “Kayseri’den demokrat Parti çatısı altında bir oluşum sağlamak ve adaylarımızı çıkarmak zorundayız” dedi.

 

Meral Akşener’in eski yol arkadaşlarından olduğunu, ancak Demokrat Parti Genel Merkezinin bu anlamda, 31 Mart seçimleri için bazı illerde tek başına seçime girme eğiliminde bulunduğunu söyleyen Bekarlar, bu iller arasına Kayseri’nin de dahil edilmesi için, kent siyasetinin etkili isimleri ile temasların sürdüğünü belirtti.

Meclis’teki partilerin yaptığı ittifakları da değerlendiren Bekarlar,  “Bu tablo bizim merkez sağı temsil edecek bir aday yapılanmasına gitmemizi kaçınılmaz kılıyor” dedi.