MELİKGAZİ WHATSAPP İHBAR HATTI İLE TALEPLERİN YÜZDE 97 Sİ SONUÇLANDI

MELİKGAZİ WHATSAPP İHBAR HATTI İLE TALEPLERİN YÜZDE 97 Sİ SONUÇLANDI
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi tarafından ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla başlatılan Whatsapp iletişim hattı üzerinden 6 ay içerisinde yaklaşık 30 bin vatandaş ile görüşme sağlanarak talepler yüzde 97 sonuçlandı.

Melikgazili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Whatsapp iletişim hattına gelen taleplere ilgili kişiler tarafından anında cevap verildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “2020 yılı başında hayata geçirdiğimiz Whatsapp ihbar hattı Melikgazi’de yaşayan vatandaşlar belediye ile ilgili taleplerinin çözümü için,  günümüzün en yaygın hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanarak sorunlarını iletmeye devam ediyor. Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi Whatsapp hattı üzerinden 2020 yılı başından bugüne kadar yaklaşık 30 bin vatandaşımız ile görüşme sağlanmıştır. Bu görüşmeler neticesinde belediyemiz ile alakalı olan konularda başvurular alınmış sorumluluk alanımız dışında olan konular ile ilgili olarak da vatandaşımıza gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapılmıştır. Belediyemiz sorumluluğunda olan konular ile ilgili 20 bin 979 adet başvuru kaydı yapıldı. Bu başvurular ilgili müdürlüklere iletilmiş ve 20 bin 516'sı sonuçlandırılmıştır. 463 âdetinin işlemleri ise devam ediyor. Whatsapp hattından gelen talepleri sonuçlandırma oranımız yüzde 97’dir. Bu büyük bir başarı. Bunda katkısı olan ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonrada gelen her talebe anında cevap vermeye, talepleri gidermek için gayret göstermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Melikgazi halkına 7/24 hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Vatandaşlarımız bu güne kadar olduğu gibi 0530 253 91 91 numaralı Whatsapp hattımızdan yine bizlerle anında iletişim kurmaya devam edebilirler.” dedi.