Melikgazi'de artık o marketlere ruhsat verilmeyecek mi?

Melikgazi Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Toplantıda İYİ Parti'nin esnafa destek paketi önerisi, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Melikgazi'de artık o marketlere ruhsat verilmeyecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Meclisi Başkan Mustafa Palancıoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda ek gündem maddeleri ile birlikte 24  gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

İYİ PARTİ'DEN DİKKAT ÇEKEN ÖNERİ

İYİ Parti Melikgazi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, Meclis toplantısında pandemi sürecinde kapalı olan esnaf ve çalışanlar için 400 TL'lik yardım paketi verilmesine yönelik öneride bulundu. Bu öneri görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna hava edildi.


PALANCIOĞLU: BU KONUDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ
Kenanoğlu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Dış Ticaret Meslek Lisesi yapımı kararı İlçemiz ve İlimiz için çok sevindirici bir gelişme. Meslek Liseleri yapılmasını IYİ Parti olarak çok önemsiyoruz. İYİ Parti Grubu olarak 3 harfli marketlere yeni ruhsat verilmemesi önerimize Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu konuda çalışmalar yaptıklarını beyan etti. Kapalı işyerleri ve çalışanlarına moral paketi önerimiz ise Plan, Bütçe Komisyonuna havale edildi. Belediye Sosyal Hizmetler Bütçesine uygun olarak gerekli yardımlar komisyon kararına göre değerlendirilip sonuçlandırılacaktır.Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
CHP'DEN YEŞİL ALAN ÇIKIŞI
CHP Melikgazi Grup Başkanvekili Özgür Özer ise belediyeye yeşil alan çağrısı yaptı. Özer,  Belediye tarafından satın alınan bölgede yeşillendirme yapılması önerisinde bulundu. Bunun üzerine Başkan  Palancıoğlu, bölgedeki beton binanın yıkılarak yerine yeşil alan yapılacağını söyledi. Palancıoğlu çok sayıda eski bina yıkımına yönelik çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.