Melikgazi Belediyesi'nden 24 Kasım Öğretmenler Günü için anlamlı hediye

Melikgazi Belediyesi'nden 24 Kasım Öğretmenler Günü için anlamlı hediye
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince hayırsever Hacı Hakkı-Sadıka İlgü adına yaptırılan imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip lisesinin tanıtım töreninin 24 Kasım Perşembe günü saat:15.00’de Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’nın katılımı ile yapılacağını söyledi.
Esenyurt Mahallesine hitap edecek olan bu semtlerde okuyan çocuklar ile semt halkının yararlanabileceği bir okul talebinin olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesince hayırseverler adına yaptırılan imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip lisesinin tanıtım töreninin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapılması çok anlamlıdır. Geleceğin toplum bireylerine yön veren bilgi ve tecrübeler ilği öğrencileri geleceğe hazırlayan öğretmelere en büyük hediye herhalde bir okul kurumudur. Melikgazi Belediyesi olarak bizde 24 Kasım Öğretmenler Gününde günün anlam ve önemine istinaden 2 okul kurumunu şehrimize kazandırıyoruz. Bölge halkı istedi bizde yaptık. Melikgazi Belediyesi aynı zamanda Hayırsever Bir Belediyedir. İki kez hayırsever madalyası ile ödüllendirilmiştir. Eğitim kurumları hayırlı olsun“ dedi.
Başkan Büyükkılıç ayrıca, imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip lisesinin Esenyurt Mahallesi Ersan Sokak üzerinde inşa edildiğini ve açılışa tüm Kayserililerin davetli olduğunu kaydetti.