Mehmet Topuz: 5 para almadan oynarım dedim ama olmadı

Mehmet Topuz:  5 para almadan oynarım dedim ama olmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Önceki gün, “Topuz, neden istenmiyor” haberinin ardından Kayserispor’a gönül veren taraftarlar, tepkilerini dile getirdi.

Spor severler, “Yeni yönetim, eğer Mehmet Topuz’u transfer etmezse, bizde maçlara gelmeyiz” diye göndermede bulundu.

Sezon başında, “5 para almadan Kayserispor’da oynarım” diyen Mehmet Topuz da, Kayserispor’un şu anki durumuna üzüldüğünü dile getirerek, Kayseri Olay’a konuştu.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Mehmet Topuz; “Allah biliyor, ben Kayserispor’da,  ‘5 para almadan oynarım’ dedim. Ama olmadı. Benim için aslolan kişisellik değildir, hiçbir zaman da öyle olmadı. Önemli olan Kayseripor” dedi.

Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından içini Kayseri Olay ‘a döken Topuz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Allah, herkesin gönlüne göre versin. Bizim taraftarımız bir numara, eksik olmasınlar beni çok seviyorlar, ben de onları çok seviyorum. Benim ağzımdan yönetimle ilgili bir şey çıkmadı. Ben kaç kere telefonla aradım başkanı, telefonlarıma bakmadığı gibi, başkalarına açtırdı. Başkanımız, telefonu açıp, en azından, nezaketen ‘İstemiyoruz’ diyebilirdi. Telefona bakıp bunu bile diyemedi, çok gördü. Benim Kayserisporla ve taraftarla olan gönül bağım hiçbir zaman kopmaz. Söyledim yine söylüyorum, ‘Allah herkesin gönlüne göre versin’. Kayserispor için her zaman göreve hazırım.” diye konuşmasını sonlandırdı.

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ –Hakan Çiftci