Mahkemede çiftçi olduğunu kanıtladı! Zehir zemberek açıklama: Hakkımı helal etmiyorum!

Çiftçi olmasına rağmen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifine üye yapılmayan ve bu nedenle de hukuk mücadelesi başlatan Erkan Öztürk'ü, mahkeme haklı buldu. Kayseri 2'nci Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen davanın ardından haklılığının mahkemece de kanıtlandığını dile getiren Öztürk, 'Bugün Hüseyin Akay'a karşı vermiş olduğum haklı davamı kazandım' dedi.

Mahkemede çiftçi olduğunu kanıtladı! Zehir zemberek açıklama: Hakkımı helal etmiyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2020 yılından bugüne mücadelesini sürdürdüğünü kaydeden Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Erkan Öztürk, mahkemenin verdiği karara dikkat çekerek, “11.03.2020 tarihinden bu tarafa Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi üyesi olduğuma mahkeme karar verdi” diye konuştu.

DİKKAT ÇEKEN SÖZLER
Bundan sonraki süreçte Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığına resmi olarak aday olduğunu da duyuran Çiftçi Erkan Öztürk, “Bugün Hüseyin Akay 'a karşı vermiş olduğum haklı davamı kazandım. Mahkeme çiftçi olduğuma, çiftçi bir ailenin çocuğu olduğuma ve şahsıma karşı kanunsuzluk yapıldığına hükmetti ve bu yönde kararını verdi . 11.03.2020 tarihinden bu yana üye olmam konusunda da karar verdi. Şimdi soruyorum Sayın Hüseyin Akay; Sen hani çiftçinin bir kuruşuna dahi sahip çıkardın? Şimdi eğer azıcık onurun, gururun var ise ödenecek avukat ve mahkeme parasını şahsi parandan öde. Benim çiftçi kardeşimin parasını ödeme. Şahsıma iftira attın. Eğer Allah’a inancın var ise ben biliyorum ki var benden helallik almadan ölme. Sürekli ayet ve hadis okuyorsun ya ... (Ne diyor Rabbim; Bana kul hakkı ile gelme) Ben sana hakkımı helal etmiyorum. Sen benden yaşça büyüksün, lakin şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Güçlerin üzerinden bir güç vardır oda Rabbim” ifadelerini kullandı.

Pancar Kooperatifine Üye olması 'Engellenmişti' Bilir kişi 'Hak kaybı var' dedi...