Köylü isyanda! Elitaş, Muhtar'a, 'Kızılören diye Kayseri'de köy mü var ya?' demiş!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Pınarbaşı, Tomarza ilçelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde vatandaşı dinleyen Özer, köylünün iktidara tepkili olduğunu belirtti. Vatandaşların seçimden seçime hatırlanmaktan bıktığını kaydeden Özer, 'Ankara'da isimlerinin önünde yıllardır 'Kayseri Milletvekili' yazan ama, dertleri için çözüm arayan hemşehrilerimize 'Kayseri'de Kızılören diye bir köy mü var?' diyenlere, bu halk günü geldiğinde yani sandıkta kendisini çok iyi tanıtacak, hatırlatacak' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Köylü isyanda! Elitaş, Muhtar'a, 'Kızılören diye Kayseri'de köy mü var ya?' demiş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki il yöneticileri, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Özellikle son günlerde kırsalda vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunları dinleyen Özer’e, vatandaşlar dert yandı. 
“NİYE ÖZHASEKİ GELMİYOR, NİYE ELİTAŞ BURAYA GELMİYOR?”
İktidarın kendilerini seçimden seçime hatırladığını dile getiren vatandaşlar bu duruma isyan etti. Ziyaretleri sırasında Başkan Özer’e, mahalle muhtarının AK Parti Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile Ankara'da yaptığı bir görüşmeye dair anlattıkları dikkat çekti. “Niye Özhaseki gelmiyor, niye Elitaş buraya gelmiyor?” diye soran Muhtar, “Köylü olmazsa olmaz. Bizim köyümüz yok mu? Ben vardım Ankara’da konuşurken ‘Kızılören diye köy mü var ya?’ dedi Elitaş bana” ifadeleri dikkat çekti.  Vatandaşlar, art arda gelen zamlardan ve artan hayat pahalılığından yana yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatarak, CHP il Başkanı Ümit Özere dert yandı.


TRAKTÖRLERİ BAĞLADIK, EKİM YAPMIYORUZ
“Gençler daha önce haftada bir gelirdi köye, köy kalabalık olurdu, dolardı. Artık yazın gelenler dahi gelmez oldu” diyen vatandaşlar, şimdi ise her geçen gün gelen sayısının azaldığını dile getirdi. Mazota gelen zamlar nedeniyle traktörlerini de bağladıklarını ve ekim yapmayacaklarını kaydeden vatandaşlar, “Buna bir çözüm bulunması lazım.  Vatandaşın aklıyla alay ediyorlar” dedi. CHP İl Başkanı Ümit Özer de, dertli vatandaşlara, “Köylü milletin efendisidir ve yeniden öyle olacak.  Cumhuriyeti Halk Partisi sizi unutmadı, her zaman yanındayız” dedi.


İSİMLERİNİN ÖNÜNDE YILLARDIR "KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YAZAN AMA, DERTLERİ İÇİN ÇÖZÜM ARAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE KAYSERİ'DE KIZILÖREN DİYE BİR KÖY MÜ VAR?" DİYENLERE, BU HALK SANDIKTA KENDİSİNİ HATIRLATACAK!
Ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, vatandaşı unutanlara, sandık geldiğinde halkın gereken cevabı vereceğini belirterek, “Vatandaşın verdiği dersi birileri unutamayacak” dedi. Özer, şu ifadeleri kullandı: Seçimden seçime vatandaşı hatırlayanlara... Ankara'da isimlerinin önünde yıllardır "Kayseri Milletvekili" yazan ama, dertleri için çözüm arayan hemşehrilerimize "Kayseri'de Kızılören diye bir köy mü var mış?" diyenlere, bu halk günü geldiğinde yani sandıkta kendisini çok iyi tanıtacak, hatırlatacak. Vatandaşı unutanlar da hayatları boyunca bu hatırlatmayı, uyandırmayı unutmayacak. Vatandaşı yokluğa, yoksulluğa, yasaklara, zamlara, hayat pahalılığına hapseden, kendilerine Saraylar, lüks hayatlar, yandaşlarına ballı maaşlar, imkanlar sağlayanların sonu geldi. Yıllardır aynı yüzler aynı sözler bu kötü tablonun sebebiler. Saraydan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez. Umutsuzluk yok. Halkın iktidarı yakın. Geliyor gelmekte olan.