Koltuğa oturdu, ilk teşekkürü bakın kime yaptı!

Koltuğa oturdu, ilk teşekkürü bakın kime yaptı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi’nde (SP) il başkanlığı görevine getirilen Avukat Baki Coşkun, ‘’Kayseri genelinde partimizi başarılı kılmak için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Coşkun, “Bu görevin yükünü ve sorumluluğunu çok iyi biliyorum. Yönetim kurulu ve teşkilat mensuplarımızla yapılan istişareler sonucu il başkanlığı görevine getirilmem nedeniyle tüm Kayseri teşkilatımıza ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na teşekkür ediyorum. Zor ve kısa zaman dilimi içerisinde İl Kongremize partimizi hazırlamak durumundayız. Kayseri genelinde partimizi başarılı kılmak için tüm gücümüzle çalışacağız.”

BAKİ COŞKUN KİMDİR?

1987 yılında Kayseri’de doğdu. 2005 yılında Kayseri İstikbal Lisesi’ni, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Adalet M.Y.O. ‘ni, 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı ve İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünde 5 yıla yakın devlet memuru olarak görev yaptı. Lise yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfında okul başkanlığı görevlerinde bulundu. Üniversite ve sonraki yıllarda Anadolu Gençlik Derneğinde Fakülte Temsilciliği, İlçe Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 27. Dönem Saadet Partisi Milletvekili Adaylığı yapan Baki Coşkun en son Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şube Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Şu an Serbest Avukat olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.