Kolsuz: İstihdam Seferberliğine Destek Veriyoruz

Hilal Mağazaları kent merkezinde yeni şubesini hizmet açtı. Hilal Mağazaları Genel Müdürü Coşkun Kolsuz, Kayseri'de 21'inci mağazayı açtıklarını ifade ederek, Piyasaların kriz çığırtkanlığı yaptığı, işletmelerin personel çıkarttığı bir dönem yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz'dedi.

Kolsuz: İstihdam Seferberliğine Destek Veriyoruz

Hilal Mağazaları kent merkezinde yeni şubesini hizmet açtı. Hilal Mağazaları Genel Müdürü Coşkun Kolsuz, Kayseri'de 21’inci mağazayı açtıklarını ifade ederek, 'Piyasaların kriz çığırtkanlığı yaptığı, işletmelerin personel çıkarttığı bir dönem yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz' dedi.

Hilal Mağazaları yeni şubelerini hizmete açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni şubenin açılışı da Cumhuriyet Mahallesi’nde yapıldı. Açılışa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi konuşan ve yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Hilal Mağazaları Genel Müdürü Coşkun Kolsuz, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısı üzerine harekete geçerek geçen ay Kahramanmaraş da 20’nci mağazamızı açmıştık, şimdi de Kayseri'mizde 2’inci mağazamızı açtık. Bizi açılışımız da yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.  Ayrıca bizzat gelerek, çiçek göndererek, arayarak, mesaj göndererek yanımızda olan bizi onurlandıran bütün tedarikçilerimize, iş ortaklarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.  Piyasaların kriz çığırtkanlığı yaptığı, işletmelerin personel çıkarttığı bir dönem de Reis-i Cumhurumuzun talebi ile devletimize ve hükümetimize güvenimizden dolayı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son bir ay içerisinde otuzun üzerinde yeni istihdam sağladık. Biz böyle düşünüp yatırımlarımıza devam ederken günler öncesinden davet etmemize rağmen Memduh başkanımızın haricinde şehrimizin hiçbir siyasisinin gelmemesi bizi derinden yaralamıştır. Mahalle aralarında küçük işletmelerin bile açılışına gidenlerin, onlarca mağazası, yüzlerce çalışanı, on binlerce müşterisi olan işletmemizin açılışına gelmemeleri oldukça manidardır' Yapılan konuşmaların ardından yeni şubenin açılışı yapıldı ve davetliler mağazayı gezdi.