Kolları sıvadılar…Yeni hastanenin ismi belli oldu!

Bir süredir o bölgeye yapılacak hastane konusu merak ediliyordu. Dikkat çeken gelişme! Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli: Komisyon çalışmasını tamamladık...

Kolları sıvadılar…Yeni hastanenin ismi belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yeni bir devlet hastanesi için önemli bir adım atıldı.  İldem Bölgesine yapılacak olan Mimarsinan Devlet Hastanesi için planlama toplantısı yapıldı. 

İldem bölgesine yapılacak hastaneye “Mimarsinan Devlet Hastanesi” adı verileceği ifade edildi. Bu çerçevede Mimarsinan Devlet Hastanesinin 'İhtiyaç Planlaması Komisyon Çalışması'  Sağlık Bakanlığı KHGM Sağlık Tesisleri Yatırım Planlama ve Takip Daire Başkanı Abdurrahman Atlı başkanlığında yapıldı. Toplantıya Kayseri Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve Halk Sağlığı Daire Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın  da katıldı. Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, ihtiyaca göre planlamaların yapıldığını ve vatandaşa sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını dile getirdi.

BENLİ: KOMİSYON ÇALIŞMASINI TAMAMLADIK!
Sağlık Müdürü Benli, “Sağlık Bakanlığı KHGM Sağlık Tesisleri Yatırım Planlama ve Takip Daire Başkanı Abdurrahman Atlı başkanlığında ildem bölgesine yapılacak olan Mimarsinan Devlet Hastanesinin ihtiyaç planlaması komisyon çalışmasını tamamladık. Yapılacak çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda emek veren herkese de teşekkür ediyorum” dedi.