Kocasinan Belediyesi'nden Ebiç'e çok amaçlı modern tesis

Kocasinan Belediyesi'nden Ebiç'e çok amaçlı modern tesis
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hizmette sınır tanımayan Kocasinan Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Kocasinan Belediyesi, Ebiç Mahallesi’ne de çok amaçlı, modern bir sosyal tesis kazandırdı. Bölgenin yaşam kalitesini yükseltecek yatırımlara imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaçlarının bir bir giderildiğini vurguladı.
Yaptığı yatırımlarla mahalleleri cazibe merkezi haline getirerek, Yenilenen Kocasinan’ı şekillendiren Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Kırsalda yaptığı hizmet atağıyla dikkat çeken Kocasinan Belediyesi, bu kapsamda Ebiç Mahallesi’ne modern sosyal tesis yaptı.
Çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmalarıyla örnek bir belediye olduklarını vurgulayarak, “Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda hizmetler üretiyoruz. Bu kapsamda Ebiç Mahallemize çok fonksiyonlu bir sosyal tesis yaptık. Burası düğün salonun yanı sıra farklı sosyal aktivitelerin yapıldığı modern bir tesis olacak. İnşallah kırsal mahallelerimizin güzellikleri daha da artacak ve değerlerine değer katmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle Kocasinan daha da güzelleşecek ve yenilenecek.” ifadelerini kullandı.
Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşman ve bölge sakinleri ise mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.