Kılınç: Kayserispor'a hayırlı olsun

Kayseri'nin önemli inşaat şirketlerinden Sedat Kılınç İnşaat, spora destek vermeye devam ediyor. 

Kılınç: Kayserispor'a hayırlı olsun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin önemli inşaat şirketlerinden Sedat Kılınç İnşaat, spora destek vermeye devam ediyor. 
İş insanı Sedat Kılınç, Kayserispor'a da sponsor oldu. Sponsorluk ile ilgili Hes Kablo Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, inşaat şirketi Sedat Kılınç İnşaat A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalamıştır. Sponsorluk desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, anlaşmanın hem kulübümüze hem yeni sponsorumuza hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.
Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Kayserispor’a sponsor olarak ekonomik olarak destek veren Sedat Kılınç’ı ziyaret etti.
Kılınç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehrimizin en değerli markası Kayserisporla yaptığımız sponsorluk anlaşması şirketimize ve Kayserispor’a hayırlı olsun. Takımımızın bu yıl ligde zirveyi zorlamasını ve hak ettiği yerde olmasını temenni ediyorum. Kayserispor Yönetimine ,teknik heyete ve tüm futbolcularımıza başarılar dilerim” dedi. 
Hes Kablo Kayserispor’un geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da 1-0 mağlup ettiği Kasımpaşa maçında da formada Sedat Kılınç İnşaat reklamı yer almıştı. 
Kılınç, geçtiğimiz yıl hem Kayseri Gençlerbirliği Kadın Futbol takımına isim sponsoru olarak hem de, Birinci Amatör Küme takımlarından Turanspor’a da ekonomik olarak destek vererek, spor ve sporcunun yanında olmuştu.