Kılıçlar çekildi! Gözler seçimde...

Kılıçlar çekildi! Gözler seçimde...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimine sayılı günler kala adaylar arasındaki kıyasıya çekişme sürüyor. 31 Mart’ta yapılacak seçim öncesinde Başkan adaylarından Yunus Tarla, “Kooperatifimiz sahipsiz değildir. Üyelerimizin Emeğine ipotek koydurmayacağız. Ben değil, biz, hepimiz anlayışı ile hareket edeceğiz” diye konuştu. Mevcut Başkan ve aynı zamanda bir diğer Başkan adayı Ercan Sarıkaya ise “11 yıllık icraatlarımın verilmeyecek hiç bir hesabı yoktur” dedi.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde 31 Mart'ta yapılacak genel kurul öncesinde adaylar arasında dikkat çeken tartışmalar yaşanıyor. Özellikle sosyal medya üzerinden karşılıklı açıklamalar ve göndermeler dikkat çekiyor.  Başkan adaylarından ve aynı zamanda Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, “Üyelerimizin emeğine ipotek koydurmayacağız” açıklamasıyla dikkat çekti.

Kılıçlar çekildi! Gözler seçimde...
KOOPERATİFİMİZİN KREDİ BATAĞINDAN ÇIKARMAK İÇİN BİZ ÇALIŞTIK
Tarla, “Ben değil biz, hepimiz anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Önünde fotoğraf çekindiğimiz, Zarar eden MOBİTEK'i biz kurtardık. Kooperatifimiz sahipsiz değildir. Alışveriş merkezine açılmaz dediler, biz açtık. Kooperatifimizin kredi batağından çıkarmak için biz çalıştık” ifadelerini kullandı. 

Kılıçlar çekildi! Gözler seçimde...
“ÜYELERİNE ZULMEDEN KİŞİLERİ GÖNDEREREK AYAĞIMIZDAKİ PRANGALARI SÖKÜP ATMAK İÇİN BULUŞALIM”
Son günlerde hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili konuşan mevcut Başkan Ercan Sarıkaya ise “11 yıllık icraatlarımın verilmeyecek hiç bir hesabı yoktur” açıklaması yaptı. Sarıkaya, şunları söyledi: İktidarı ele geçirmek için yalan ve iftiradan başka bir şey bilmeyenlere karşı tüm gerçekleri tek tek açıklayacağım. Kooperatifimiz kurulduğu günden bu yana yönetim kurulları tarafından idare edilmiş denetim kurulu da denetlemiştir. Yönetim kurullarının yok sayılarak sadece şahsımın hedef alınması seçimi kazanmak içindir. Mevcut suçlamalar asılsız olduğu gibi iş bilmezliklerinin de göstergesidir. 2010 yılından bugüne kadar 4 imza yetkilisinden sadece 1 tanesi benim kalan 3 imza yönetim kuruluna aittir. Hiç bir zaman tek imza ile para göndermem, kredi çekmem ya da sözleşme imzalamam mümkün değildir. Kooperatifimizin 31 Martta yapılacak olan genel kurulunda birlikte başladığımız işlere, birlikte devam etmek ve 2 yıldır iş yapmamızı engelleyen, hazır tapuları bile verdirmeyen, üyelerine zulmeden kişileri göndererek ayağımızdaki prangaları söküp atmak için buluşalım. Selam ve saygılarımla” 

Kılıçlar çekildi! Gözler seçimde...

KAYMOS BAŞKANINDAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ: HELE ÖNCE BİR BUNLARA CEVAP VER! SORULACAK SORU BİZDE ÇOK Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN

Kılıçlar çekildi! Gözler seçimde...