Kayserispor revire döndü

Kayserispor'da sakat oyuncular can sıkıyor.

Kayserispor revire döndü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor revire döndü. Sarı kırmızı takımda sakat oyuncular can sıkıyor.

Kayserispor'da  sakat sayısı arttı. Beşiktaş maçının faturası ağır oldu. Mert Çetin'in yanı sıra, Majid Hosseini, Mario Gavranovic, Ramazan Civelek ve Mustafa Pektemek Gaziantep maçında forma giyemeyecek.

Futbolcuların sağlık durumu hakkında Kayserispor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 

"01.05.2022 tarihinde oynanan Beşiktaş müsabakasında sakatlanan oyuncularımız Mert Çetin, Majid Hosseini, Mario Gavranovic ve Ramazan Civelek'in yapılan muayene ve tetkikleri sonrasında; Mert Çetin'in sol ayak bileği medial bağ kompleksinde yaralanma, Majid Hosseini'in sağ uyruk arka kas grubunda zorlanma, Mario Gavranovic'in sol uyruk arka kas grubunda zorlanma, ödem ve kanama, Ramazan Civelek'in sağ uyluk ön kas grubunda darbeye bağlı yaygın ödem ve kanama tespit edilmiş olup sağlık ekibimizce tedavilerine başlanmıştır. Ayrıca üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Mustafa Pektemek Gaziantep FK müsabakası kadrosundan çıkarılmıştır "denildi.

Mert Çetin'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, diğer futbolcuların da Trabzonspor maçına yetişmesi için sağlık ekibinin seferber olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı