Kayserispor'dan Konyaspor'a transfer oldu

Kayserispor'da Yasir Subaşı, Konyaspor'a imza attı

Kayserispor'dan Konyaspor'a transfer oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da yaprak dökümü...

Sarı-Kırmızılı takımın genç sol baki Yasir subaşı, Konyaspor'a imza attı. Süper Lig'i 68 puanla 3. basamakta tamamlayarak sezonun flaş takımı olan Konyaspor, Yasir transferini "Ailemize hoş geldin Yasir Subaşı!Konyaspor’umuz, sol bek oyuncusu Yasir Subaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı" ifadeleriyle duyurdu.

Teknik direktör Hikmet Karaman, tecrübeli futbolcuyu anlamsız bir şekilde yedeğe çekmiş, ardından da kadroya almamıştı. Yasir'in yanı sıra yaprak dökümünün devam etmesi bekleniyor. Prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Ömer Erdoğan, iç transferde sözleşmesi biten oyuncuların acele etmemesi konusunda yönetime mesaj yollamıştı. Erdoğan'ın da henüz imza atmaması kafalarda soru işareti bıraktı. 

İimza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Subaşı, "Bu arma ve bu güzel şehir için elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istiyorum" diye konuştu.

Bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilen 26 yaşındaki sol bek, 2021-2022 sezonunda 15'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 18 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.