Kayserispor'da 400 bin tl'lik haciz, 335 bin tl'ye düştü

Kayserispor'da 400 bin tl'lik haciz, 335 bin tl'ye düştü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİSPOR’un güvenlik işlerini 6 sezondur yürüten Pusula38 Özel Güvenlik Şirketi'nin Genel Müdürü Abdullah Çelebi, 400 bin TL'lik alacakları için kulüp hakkında icra işlemi başlatmıştı. Çelebi, kulüp ile anlaşma sağladıklarını ve ilk taksitin geçen ay yatırıldığını söyledi.

 Kayserispor’a alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle Ekim ayında icra işlemi başlattıklarını duyuran Pusula38 Özel Güvenlik Şirketi'nin Genel Müdürü Abdullah Çelebi, kulüp ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Kayserispor Kulübü'ne karşı istemeden de olsa kulüp binasında haciz işlemleri başlatmak zorunda kaldıklarını dile getiren Çelebi, “İlk etapta sembolik olarak kulübe ait  araç üzerinde icra işlemi yapmıştık.

Buna mecbur kaldık. Çünkü Kayserispor ile yapmış olduğumuz sözleşmelere hiçbir zaman uyulmamış ve hak edişlerimiz sürekli geç ödenmiştir.

Biz de  2014-2015 sezonunun ikinci yarısından itibaren ise hiç ödeme yapılmaması nedeniyle Kayserispor Kulübü Derneği Başkanlığı'na 09 Mart 2016 tarihinde noter kanalı ile bir ihtarname çekilerek ödeme yapılmaması durumunda maçlarda Güvenlik hizmeti veremeyeceğimizi ifade ettik ve hukuki süreç başlattık. “ dedi.

Kulüpten faiz miktarı ile birlikte yaklaşık 1,5 sezon için 400 bin TL alacaklarının olduğunu ifade eden Çelebi, kulüple anlaşmaya vardıklarını belirtti. Çelebi, “Biz alacaklarımızın faizinden vaaz geçtik. Hal böyle olunca 400 bin TL’lik alacağımız 335 bin TL’ye düştü. Bu miktarı 3 taksite böldük ve ilk taksitini de kulüp geçtiğimiz ay ödedi. Önümüzdeki hafta da ikinci taksitin ödenmesini bekliyoruz. Keşke böyle bir konu ile karşı karşıya kalmasaydık ama biz de sonuçta bir hizmet sunduk ve bizim de ödeme yapmamız gereken yerler oluyor.” diye konuştu.