Kayserili Kebapseverlere Popeyes'ten Yeni Tat

Kayserili Kebapseverlere Popeyes'ten Yeni Tat
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde yer alan uluslararası lezzet markası Popeyes®, Türk halkının çok sevdiği şiş - kebap tutkusundan hareketle “Popeyes® Şiş Kebap Nuggets”ı geliştirdi.

Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri olan TAB Gıda bünyesindeki dört uluslararası markadan biri olan Popeyes®, Türk damak tadına uygun yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. “Nugget Bizim Şişimiz!” mottosuyla yola çıkan Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri* Popeyes®, Türk halkının şiş kebap tutkusundan yola çıkarak, “Şiş Kebap Nuggets” ile geniş ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi.

Popeyes® tarafından yenilik arayan lezzet tutkunları ve aynı zamanda geleneksel tatlardan da vazgeçemeyen tavuk severler için özel olarak hazırlanan Şiş Kebap Nuggets; 2 Şiş Kebap Nuggets, 2 Lavaş, Orta Boy Patates ve Orta Boy İçecek’ten oluşuyor. Klasik nugget lezzetine yepyeni bir yorum katan, özel sosu ile harmanlanmış benzersiz bir ürün olan Şiş Kebap Nuggets, tadına doyulmaz yumuşacık nugget parçaları ve özenle dizilmiş California biberleri ile Kayseri’de bulunan restoranlarında kebap severleri bekliyor.