Kayseri'ye kendince hakaret eden paylaşımı sildi, geri adım attı! Mazerete bak!

Kayseri'ye kendince hakaret eden paylaşımı sildi, geri adım attı! Mazerete bak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gelen tepkilerin ardından paylaşımı sosyal medya hesabından sildi, ancak yine dikkat çeken bir ifade kullanarak, "Paylaşımı gençler beğenmemiş" dedi. 

NE OLMUŞTU?

Afyon’un Sandıklı İlçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kayseri’de sucuk üreticilerini kızdıracak bir açıklama yaptı. Başkan Çöl, sosyal medya hesabından “Kayseri Afyon sucuğunun anca getir götürünü yapar.” ifadelerini kullandı. Pastırma ve sucuğun anavatanı olan Kayseri’den, Çöl’e kimin ya da kimlerin cevap vereceği merak konusu olurken, ilk tepki geldi. MHP Milletvekili Baki Ersoy, Çöl’e tepki göstererek, “Ayıp, yazık sana” dedi. Ersoy, “Bu nasıl bir üsluptur? Bir Belediye Başkanı bu şekilde mi Kadim Şehrimiz Kayserimizi aşağılamaya çalışır? Biz de Afyonkarahisar şehrimiz ile ilgili mi yazacağız bu durumda? Ayıp, yazık sana..!”  dedi.

GERİ ADIM ATTI: AFYON PAYLAŞIMINI GENÇLER BEĞENMEMİŞ!

Yaşanan bu gelişmenin ardından tepki toplayan Çöl, paylaşımından geri adım attı. Çöl, “Kayseri - Afyon paylaşımını gençler beğenmemiş gençlerimiz emanetçilerimiz için her şeyi yaparız. Kaldırdım gitti. Manevi değeri yüksek iki şehrimiz, Kayseri’de bizim Afyonkarahisar’da”

 İŞTE GERİ ADIM ATILAN O PAYLAŞIM...

LAİKLİK PAYLAŞIMI DA TEPKİ TOPLAMIŞTI

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarını boykot çağrısının ardından Afyonkarahisar ‘ın tepki toplayan Sandıklı ilçesinin Belediye Başkanı Mustafa Çöl skandal bir paylaşıma imza atmıştı. Çöl boykot listesinin başına 'laikliği' koymuştu. Bu paylaşımı ile de tepki görmüştü.