Kayseri Şeker'in Güvenlik Müdürü Öztoprak'tan FETÖ tepkisi: O iş bana bulaşmaz

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında yargılanan 6 Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarının davası sonuçlandı.

Kayseri Şeker'in Güvenlik Müdürü Öztoprak'tan FETÖ tepkisi: O iş bana bulaşmaz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında yargılanan 6 Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarının davası sonuçlandı.

Kayseri Şeker Fabrikası Sivil Savunma ve Güvenlik Müdürü Cengiz Öztoprak’ın da aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında ‘Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar’ verildi. Karar sonrası konuşan  Öztoprak, meslek hayatı boyunca FETÖ’yle mücadele ettiğini belirterek, ‘Benimle Fethullah Gülen’in resmini yan yana görseniz, Fethullah Gülen Ülkücü olmuş derler! O iş bana bulaşmaz’ dedi.
Kayseri Şeker Fabrikası Sivil Savunma ve Güvenlik Müdürü Cengiz Öztoprak’ın da aralarında bulunduğu Bahri Serim, Hulusi Yüksel, İsmail Gedik, Mustafa Şafak, Tayfun Öner ile birlikte toplam 6 Kayseri Şeker Fabrikası çalışanı hakkında fabrikanın bazı eski çalışanlarının şikayetiyle başlayan dava sonuçlandı. ‘Soruşturmanın gizliliğini ihlal’ suçu iddiasıyla verilen şikayet dilekçelerini değerlendiren savıcılık,  ’Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar’ derdi. Yargı kararının ardından açıklama yapan Kayseri Şeker Fabrikası Sivil Savunma ve Güvenlik Müdürü Cengiz Öztoprak, söz konusu soruşturma sürecinde art niyetli bir takım çıkar çevrelerinin kendisiyle birlikte 6 Kayseri Şeker Fabrikası çalışanı hakkında asılsız iddialar ortaya attığını söyledi.

‘BENİMLE FETHULLAH GÜLEN’İN RESMİNİ YAN YANA GÖRSENİZ, FETHULLAH GÜLEN ÜLKÜCÜ OLMUŞ DERLER! O İŞ BANA BULAŞMAZ’

Öztoprak, ‘Ben Emekli Baş komiserim. 30 yıllık meslek hayatım boyunca emniyet teşkilatı içerisindeki FETÖ yapılanmasına hiçbir zaman tevessül etmedim. Emekli olmadan önceki son 8 ay içerisinde ise Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken 4 kez sürgün yedim ve görev yerlerim değiştirildi. Benim görev yerlerimi değiştiren dönemin Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise FETÖ’cülük ve  By Lock kullanmak iddiasıyla tutuklandı. Diğer sebep isimler ise şu an meslekten ihraç edilmiş haldeler. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ’ye verdiği mücadeleyi yürekten destekleyen bir insanım. Nitekim 30 Aralık 2013 tarihinde BİMER’e yazdığım dilekçem de ise, Ali Şanal gibi önemli FETÖ’cüleri bizzat şikayet eden benim. O dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gemerek Belediye Başkan adayı da oldum. Benim Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne sevgim ve bağlılığım bu denli açık ve net ortadayken, adımın bazı çapulcuların ihbarıyla FETÖ gibi hain terör örgütüyle birlikte anılması kanıma dokunuyor. Benimle Fethullah Gülen’in resmini yan yana görseniz, Fethullah Gülen Ülkücü olmuş derler! O iş bana bulaşmaz. Bu yöndeki algı operasyonları da mahkeme kararı ile çöktü’ diye konuştu.