Kayseri Sağlık Müdürlüğünden dikkat çeken son dakika açıklaması: Geçtik…

Kayseri Sağlık Müdürlüğünün yaptığı açıklama dikkat çekti.

Kayseri Sağlık Müdürlüğünden dikkat çeken son dakika açıklaması: Geçtik…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Koronavirüsle mücadele tüm hızıyla sürüyor. Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada aşılamada 800 bin dozun geçildiği, belirtildi.
“Koranavirüs ile yürüttüğümüz mücadelede 800 bin doz aşıyı geçmiş bulunuyoruz” denilen açıklamada, “Aşıları uygulayan Sağlık Çalışanlarımıza ve aşılarını yaptırarak mücadelemize destek veren Kayserili vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” denildi.
ŞU AN İTİBARİYLE DURUM NE?
Diğer yandan Sağlık Bakanlığının paylaştığı günlük aşı tablosunda Kayseri’de şu ana kadar uygulanan aşı sayısı 821 bin 482’ye ulaştı. Bu rakamın 567 bin 364’ünü birinci doz aşı, 254 bin 118’ini ise ikinci doz aşı yaptıranlar oluşturuyor.  


BENLİ: KAYSERİ'DE VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR

Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, dün Bakan Koca tarafından açıklanan Koronavirüs vaka haritasıyla ilgili olarak "Açıklanan verilere göre vaka sayılarımızda hafif bir artışın olduğunu gözlemlemekteyiz.  Diğer taraftan aşılama oranında Türkiye ortalaması sayılabilecek bir orandayız. Normalleşmeye çok yaklaştığımız bu riskli dönemde aşı olarak Covidden korunmalıyız.  Yakınlarımızı korumak elimizde.  Bireysel tedbirleri elden bırakmadan hayatımıza devam edelim" açıklaması yapmıştı. 

İŞTE AN İTİBARİYLE AŞI TABLOSU