Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otelleri Pandemi Süreci

Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otelleri her yıl yurtiçi ve yurtdışından gelen bir çok misafirini ağırlarken, 2020 yılında sakin bir sezon yaşandı.

Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otelleri Pandemi Süreci
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Covid-19 virüsü geçtiğimiz mart ayı itibariyle ülkemizde ve dünyada bir çok ülkede hızla yaygınlaşmaya başladı. Virüs korkulur halde yaygınlaşırken insan sağlığını korumak adına ülke genelinde bir çok tedbirler alındı. Bu süreçte maddi manevi bir çok şeyden ödün vermiş bulunduk. Özelliklede ülke turizmi açısından olumsuz bir süreç atlatıyoruz. Pandemi sürecinde turizm için önemli olan iki bölgenin ve otel rezervasyon durumunu inceledik.

 

Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otelleri her yıl yurtiçi ve yurtdışından gelen bir çok misafirini ağırlarken, 2020 yılında sakin bir sezon yaşandı. Keyfi olduğu kadar iş seyahati amacıylada tercih edilen bu bölgelerde konaklamak ihtiyaç haline gelmiş durumda. Salgın süreci bu şekilde ilerlerken, Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otellerinin almış olduğu birçok önlem bulunuyor. Bu önlemleri sizler için derledik.

 

Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otellerinde misafirlerin sıkça tercih etmek istedikleri spa merkezi, hamam, sauna gibi hizmetlerden randevulu sistemle hizmet alabillmeleri mümkün. Misafirlerin kullanım sağladığı ortak alanlar sosyal mesafe koşullarına uygun olmak üzere yeniden düzenlenmiş durumda. Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otellerinin birçoğu otel rezervasyon için yarı misafir kapasitesiyle hizmet vermekte. Bölgedeki otellerin doluluk oranları az olduğu için misafirler daha rahat vakit geçiriyorlar. Kapasite az olsa da Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otelleri tedbirleri elden bırakmıyor.  Bölgedeki otellerde misafirlerin görebilecekleri alanlara covid-19 süreciyle alakalı bilgilendirici yazılar bulunmakta, ayrıca otel personelleri ve konaklayan misafirler genel alanlarda maske kullanmak zorundalar.

 

Covid-19 virüsünün hayatımıza dahil olmasına yaklaşık bir yıl olmak üzereyken, ülkemize gelen aşıyla ve alınan tedbirlerle birlikte turizm sektörününde rahat bir nefes aldığını söyleyebiliriz. Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otelleri de faaliyet alanlarında sıkı tedbirlerle hizmet vermeye devam ediyorlar. Bölgede uzun süredir hizmet vermeyen oteller, vaka sayılarının düşmesiyle ve özelliklede termal otellere olan yoğun taleple birlikte açılma kararı aldıklarını belirttiler. Bu bölgelerde otel rezervasyonu yeniden başladı.

 

 Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otellerini tercih eden misafirlerimiz için, bölgedeki bir çok otelin almış olduğu güvenli turizm sertifikası ile gönül rahatlığıyla otel rezervasyonu yapabileceklerini söyleyebiliriz. Güvenli turizm sertifikası otellerin hijyen standartlarını belirleyerek ve belgeleyerek  uygun görülmesi durumunda otellere veriliyor. Kayseri Otelleri ve Kozaklı Otellerini inceleyebilir, araştırabilir  konforlu bir konaklama sağlayabilirsiniz.