Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı belli oldu!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti seçime gitti. Veli Altınkaya ve Olcay Düzgün’ün yarıştığı genel kurulda Altınkaya, 4 yıl aradan sonra yeniden başkan seçildi.

 Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde seçimli genel kurul yapıldı.

Genel Kurulda  Kay TV Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ile DHA Muhabiri Olcay Düzgün’ün listeleri yarıştı.

Divan Başkanlığını DHA Bölge Müdürü Oktay Ensari’nin yaptığı genel kurulda başkan adayları tek tek söz alarak, hedeflerini anlattı.

İlk olarak kürsüye gelen adaylardan DHA Muhabiri Olcay Düzgün, basın sektörünün gün geçtikçe kan kaybettiğini  ve küçüldüğünü söyledi. Düzgün, sektördeki işsizliğe de dikkat çekti.

Daha sonra konuşan bir diğer aday Kay TV Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ise yerel medyanın sıkıntıları devam ettiğini dile getirerek, yerel basının kalkınması için el birliği ile çalışacaklarının sözünü verdi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi ve gazeteciler sandık başına giderek, oylarını kullandı.

Yapılan seçim sonucunda Gazeteci  Veli Altınkaya 101 oy alırken, bir diğer aday Olcay Düzgün ise 46 oyda kaldı. Seçimde 3 oyda geçersiz sayıldı.

4 yıl aradan sonra yeniden Cemiyet Başkanı seçilen Veli Altınkaya, genel kurula katılanlara teşekkür etti.

İŞTE CEMİYET YÖNETİMİ

Diğer yandan Kayseri Gazeteciler Cemiyetine Başkan seçilen Veli Altınkaya’nın listesinde şu isimler yer aldı: Oktay Ensari, Osman Çiftçi, Mesut Koç, Tevfik Işık,  Metin Kösedağ, Doğan Havur, Yavuz Navruz, Mustafa Duran, Kürşat Açıkgöz, Cem Atakan, Hatice Şimşek ve Ferhat Yağmur.