Kayseri Erciyesspor ile Yolspor hazırlık maçında kozlarını paylaştı: 1-1

Kayseri Erciyesspor ile Yolspor hazırlık maçında kozlarını paylaştı: 1-1
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyesspor’un alt yapısı, Van deplasmanından önce tesislerinde Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Yolspor ile hazırlık maçı yaptı. Turuncu-Siyahlılar ile oynadığı hazırlık maçında ilk yarının 16.dakikasında Yolspor’dan gol yedi. Yolspor’un golünü 16.dakikada İhsan Yasıt kaydetti. İlk yarısı 1-0 tamamlanan hazırlık maçının 2.yarısında maça ağırlığını koyan Kayseri Erciyesspor, Selim Başer ile 66.dakikada golü buldu. Skoru 1-1’e getiren Mavi-Siyahlılar, maçın ilerleyen dakikalarında gol pozisyonu bulsa da gol bulmadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Hazırlık maçı yapan Kayseri Erciyesspor A takımı da diğer taraftan Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yan sahada sürdürdü.

Kayseri Erciyesspor’un deneyimli teknik direktörü Ertuğrul Seçme, Van deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Seçme, “Oynamayan oyuncularımız, yedek oyuncularımızı görmemiz açısından hazırlık müsabakası bizim için iyi bir değerlendirme oldu. Bizde ona göre bir değerlendirme yapıp, arkadaşları önümüzdeki müsabakalarda oynatmak için veya değerlendirmek için iyi bir fırsat oldu. Verdiğimiz şansları iyi kullandılar. Biraz daha gayretli çalışırlarsa istediğimiz forma ulaştıkları zaman onlardan istifade edeceğiz. Biz hazırlık sürecini müsabakalar döneminde yapıyoruz. Artık Van maçında 3.haftaya gireceğiz. Van maçına çok iyi çalıştılar. Ankara Demirspor müsabakasında da futbol olarak, mücadele olarak rakibimizden iyiydik. İnşallah, bunu Van maçında da sürdürürsek, Van’dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Lige yeni bir başlangıç yapacağız” dedi.

Yolspor’un tecrübeli antrenörü Mehmet Susamış da, Hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Susamış,“Erciyesspor ile özel bir müsabaka oynadık. Bizim için netice önemli değildi. Dostluk müsabakası oldu. İnşallah, önümüzdeki haftayı da iyi değerlendirip, lige hazırlanmak istiyoruz. Yolspor’un geleceği emin ellerde. İnşallah, ligde çok iyi neticeler alıp, Yolspor’un iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Kurban Bayramında verdiğimiz arayı kapatmak için, antrenmanlarımıza daha sıkı bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah, müsabakalara hazır hale geleceğiz. Cumartesi günü de Talasgücü Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapıp, gelecek hafta içinde de bir tane daha hazırlık maçı oynayacak ve lige hazır hale geleceğiz” şeklinde açıklama yaptı.