Kayseri'de Yirmi Dört Saat Açık Çorbacı!

35 yılı aşkın aşçılık tecrübesini, Beylik Et Mangal Restorant'ı açarak taçlandırdı. Bugüne kadar çok sayıda aşçı da yetiştiren Ahmet Kumru, tüketicinin lokantalarda fiyata önem verdiği kadar hijyen, damak tadı ve kaliteye de değer vermesi gerektiğini söyledi.

Kayseri'de Yirmi Dört Saat Açık Çorbacı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

35 yılı aşkın aşçılık tecrübesini, Beylik Et Mangal Restorant’ı açarak taçlandırdı. Bugüne kadar çok sayıda aşçı da yetiştiren Ahmet Kumru, tüketicinin lokantalarda fiyata önem verdiği kadar hijyen, damak tadı ve kaliteye de değer vermesi gerektiğini söyledi.

Beylik Et Mangal,  merkez Melikgazi ilçesi Alparslan Mahallesi Bahar Caddesi (Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısı) üzerinde hizmete başladı. Çorba çeşitleri, sulu ev yemekleri ve ızgara çeşitleriyle öne çıkan restorant, Kayseri’de 24 saat açık olan az sayıda lokantalardan birisi.

35 yılı aşkın süredir bu işi yaptığını söyleyen Ahmet Kumru, Kayseri’de “kebap” denilince ilk akla gelen kurum olmak istediklerini söyledi. Bütün mesleki tecrübesini burada müşterilere sunmaya çalıştığını kaydeden Kumru, “İnsanların aile sıcaklığında zaman geçirebilecekleri bir ortam oluşturduk. 24 saat esasına göre hizmet veriyoruz. Et ve tavuk ızgara çeşitleri, sulu yemekler ve çorba çeşitlerinde iddialıyız. Kilo ile et servisimiz vardır. Özel gün ve geceleriniz için mekanımızı sizin zevkinize göre süsleyebilir en güzel etkinliklerinizde iyi bir anı olarak kalabiliriz.” Kumru, hedefinin, diğer illerde de restorant açarak ulusal marka haline gelmek olduğunu sözlerine ekledi.

DOKTOR ONAYLI ÇORBA ÇEŞİTLERİ

Beylit Et Mangal’da sağlıkçıların tavsiye ettiği çorbaların neredeyse tamamı pişiriliyor. Mercimek, ayak paça, kelle paça, dil paça, karışık paça,gerdan, işkembe, tuzlama, damar, beyran ve çürük çorbaları mevcut. Restorant sahibi Ahmet Kumru, “Bütün çorba çeşitlerimiz kemik suyu ile yapılıyor. Bu da yemeklerimizi damak tadına uygun ve lezzetli hale getiriyor” dedi.

Daha detaylı bilgiye 0352 – 235 50 51 telefondan ve www.beyliketmangal.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.