Kayseri'de saha çalışmasını kim yaptı, hangi bilgileri raporladı?

'Başkan Yardımcılarımızın sorumlu olduğu bölgelerde yürüttükleri saha çalışmaları ile ilgili tespitlerini değerlendirdik'

Kayseri'de saha çalışmasını kim yaptı, hangi bilgileri raporladı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, saha çalışmalarını masaya yatırdıklarını açıkladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Koordinasyon Toplantımızı, Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Başkan Yardımcılarımızın sorumlu olduğu bölgelerde yürüttükleri saha çalışmaları ile ilgili tespitlerini değerlendirdik” ifadelerini kullandı. 

Haber
Diğer yandan AK Partili Mehmet Özhaseki’nin yaptığı bu açıklamanın ardından Kayseri’de yapılan saha çalışmalarını kimlerin yürüttüğü ve yerel yönetimlerle ilgili hangi sonuçların ortaya çıktığı ise merak konusu oldu. Özhaseki’nin önümüzdeki günlerde kent ziyaretleri esnasında bu konuda açıklama yapması bekleniyor. 

Haber

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Başkan Yardımcılarımızın sorumlu olduğu bölgelerde yürüttükleri saha çalışmaları ile ilgili tespitlerini değerlendirdik...