KAYSERİ'DE 197 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

 KAYSERİ'DE 197 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Jandarma Komutanlığı Ağustos ayından yaptığı operasyonların bilançosunu açıkladı. Bu kapsamda yapılan operasyonlarda  çeşitli suçlardan  aranan 197 kişi gözaltına alındı. Yine jandarma ekiplerince 89 kişi de kasten adam öldürme suçlarından adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLIK OPERASYONU

Yine operasyonlarda hırsızlara da göz açtırılmadı. 19’u evden, 8’i bağ ve bahçeden, 6’sı işyerinden, 3’ü motosiklet, 2’si inşaattan, 2’si hayvan hırsızlığı, 3’ü otodan hırsızlık,  1’i kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, 9 dolandırıcılık olmak üzere 53 olayda da toplam 31 şüpheli yakalandı.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Ekipler uyuşturucu ile mücadelede de başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan güvenlik güçleri, uyuşturucu imal etmek ve satmak suçlarından 14 kişiyi gözaltına aldı. Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretine de izin vermeyen Jandarma, bu operasyonlarda da  42 şüpheliyi gözaltına aldı.          

TERÖR ÖRGÜTLERİNE DARBE

Terör ile mücadele kapsamında; “HTŞ” ve “FETÖ/PDY” terör örgütü suçlarından 4 olayda 9 şüpheli yakalanarak, yine adli mercilere sevk edildi. Yine Jandarma ekipleri, Ağustos ayı içerisinde yaptıkları çalışmalarda çeşitli suçlardan dolayı haklarında yakalama ve UYAP aranması bulunan 140 kişiyi de yakaladı.