'Kayseri'de her geçen gün bu tablo artıyor! Bu böyle gitmez'

'Her geçen gün bu tablo artıyor. Vatandaş her geçen gün daha da kaybediyor, fakirleşiyor. Kayseri'de resmi rakamlara göre her 4 haneden biri devlete muhtaç yaşıyor. Hayırseverlere, emek verenlere teşekkür ediyoruz. Düşündüren tabloyu görünce de üzülüyoruz' diye konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kayseri'de her geçen gün bu tablo artıyor! Bu böyle gitmez'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Bürüngüz Camii altında hizmet veren Kayseri Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneğini ziyaret ederek, dernek yönetimi ile görüştü. “Hayırseverlere, emek verenlere teşekkür ediyoruz. Düşündüren tabloyu görünce de üzülüyoruz” diyen Özer, “Hayırseverlerin destekleri ve duyarlı insanların girişimleri, mücadeleleriyle bu yardımlar yapılıyor, ancak ortaya çıkan görüntüler, oluşan kuyruklar, yaşanan izdihamlar ise yürek burkuyor. Ne yazık ki AKP iktidarının yıllardır süregelen uygulamalarıyla ülkemizde, şehrimizde her geçen gün yokluk, yoksulluk artıyor” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, beraberindeki parti yöneticileriyle Kayseri Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneğini ziyaret etti. 

'Kayseri'de her geçen gün bu tablo artıyor…'
“DÜŞÜNDÜREN TABLOYU GÖRÜNCE DE ÜZÜLÜYORUZ”
Özer, “Bürüngüz Camii altında hizmet veren Kayseri Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneğini ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldık. Dernek yöneticisi Burhan Karamustafaoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında da ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti. Hayırseverlere, emek verenlere teşekkür ediyoruz. Düşündüren tabloyu görünce de üzülüyoruz” diye konuştu. 

'Kayseri'de her geçen gün bu tablo artıyor…'
“KAYSERİ'DE DEVLETTEN YARDIM ALAN NÜFUS 371 BİN RAKAMINA ULAŞMIŞ DURUMDA!”
“Hayırseverlerin destekleri ve duyarlı insanların girişimleri, mücadeleleriyle bu yardımlar yapılıyor, ancak ortaya çıkan görüntüler, oluşan kuyruklar, yaşanan izdihamlar ise yürek burkuyor” diyen CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, şu ifadeleri kullandı: Ne yazık ki AKP iktidarının yıllardır süregelen uygulamalarıyla ülkemizde, şehrimizde her geçen gün yokluk, yoksulluk artıyor. Alım gücü düşüyor. Art arda gelen zamlar insanları kara kara düşündürüyor. Vatandaş her geçen gün daha da kaybediyor, fakirleşiyor. Kayseri’de resmi rakamlara göre her 4 haneden biri devlete muhtaç yaşıyor. Kayseri'de 2020 yılında yoksul hane sayısı 110 bin. Kentte son bir yılda yoksul hane sayısı 67 bin arttı. Kayseri'de devletten yardım alan nüfus 371 bin rakamına ulaşmış durumda! Vatandaşı kuru ekmeğe dahi muhtaç hale getiren bu düzenin artık gideri yok. Bu böyle gitmez. Umutsuzluk yok. Halkın iktidarı yakın.

'Kayseri'de her geçen gün bu tablo artıyor…'CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, "Her geçen gün bu tablo artıyor. Vatandaş her geçen gün daha da kaybediyor, fakirleşiyor. Kayseri’de resmi rakamlara göre her 4 haneden biri devlete muhtaç yaşıyor. Hayırseverlere, emek verenlere teşekkür ediyoruz. Düşündüren tabloyu görünce de üzülüyoruz” diye konuştu.

'Kayseri'de her geçen gün bu tablo artıyor! Bu böyle gitmez'

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarına da tepki göstererek, "Gerçek enflasyonu görmek için TÜİK'e değil, memleketi getirdikleri hale yani boş dürüme, boş baklavaya, boş tosta, boş gözlemeye bakın... Bir de enflasyonun sebebi halktan uzak, kopuk sarayın menüsü, manda yoğurdu, yulaf ezmesi, Medine hurması, kestane balına...
Bu düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın" dedi.