Kayıp besici cinayete kurban gitmiş

Kayıp besici cinayete kurban gitmiş
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir haftadır haber alınmayan 40 yaşındaki Hasan Cankaya adlı besicinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı, Jandarma katil zanlılarından birini yakalarken diğer zanlıların yakalanmasına çalışılıyor.

Aldığımız bilgiye göre; Özvatan ilçesi Kermelik Köyü'nde besicilik yapan, sessiz sedasız bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından bir hafta sonra 24 Kasım tarihinde Erkilet yakınlarında cesedi bulunan Hasan Cankaya adlı şahsın darp edilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden işlenmiş olabileceği, besici Hasan Cankaya'nın sattığı hayvanların parasını bir türlü ödemeyen ve sürtüşme içinde oldukları ileri sürülen kişilerce işlenmiş olabileceği ihtimali üzerine Jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

Kısa sürede bir kişiyi gözaltına alan Jandarma ekipleri cinayeti zanlısı olduğu düşünülen diğer 2 kişinin de yakalanması için çalışma başlattı.

Cinayete kurban giden besici Hasan Cankaya Kermelik köyünde defnedilirken yakınları diğer katil zanlılarının da biran evvel yakalanarak adalete teslim edilmesini istediklerini belirttiler.