Kayseri Polisi kayıp Buse'yi buldu

Kayseri Polisi kayıp Buse'yi buldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak kızlarının bulunması için vatandaşlardan yardım istedi. Diğer yandan harekete geçen Kayseri polisi kayıp buseyi buldu.

Konuyla ilgili olarak kızı Buse’nin kaçırıldığını öne süren anne sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşım yaparak, “Buse isminde kızımız kayıp kaçırıldığını düşünüyoruz takip eden bi araç olduğunu söylüyorlar. Dünden belli haber alınamıyor. Gören olursa polis 155 veya ailesine bu numaradan ulaşsınlar herkes perişan halde.. 0507 040 78 80 paylaşarak yardımcı olun lütfen bize” ifadelerini kullandı. Genç kızın yakınları da haber merkezimize ulaşarak, Buse’den haber alınamadığını ve görenlerin, bilgisi olanların durumu aileye ya da polise haber vermelerini istedi.

KAYSERİ POLİSİ BUSE'Yİ BULDU

Diğer yandan ailenin ve yakınlarının bu yöndeki feryadının ardından harekete geçen Kayseri Polisi, Buse'yi buldu ve ailesine teslim etti. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahırlar Bürosu ekipleri yaptıkları başarılı çalışmaın ardından Buse'yi ailesine kavuşturdu. Edinilen bilgiye göre Buse'nin ailenin iddia ettiği gibi kaçırılmadığı, kendisinin evden ayrıldığı öğrenildi.