Tartışma büyüyor: Atanmış AKP İl Başkanı biraz gurur varsa sen istifa edersin

Tartışma büyüyor: Atanmış AKP İl Başkanı biraz gurur varsa sen istifa edersin
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, partisinin İl Başkanı Ümit Özer'e, Özhaseki'ye yönelik tepkisinin ardından 'istifa etmeli' çağrısı yapan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'na tepki gösterdi. Ünalmış, "Atanmış AKP İl Başkanı ; birazcık gurur varsa asıl sen istifa edersin" dedi. 
Ünalmış, "Milli emlaktan yok değerinde alınan araziyi parselleyip ballayıp kapalı ihalelerle el altından adrese teslim alanları partinde barındırdığın için böyle bir partinin il başkanı olduğun için birazcık gurur varsa asıl sen istifa etmelisin" diye konuştu. 
Ünalmış, "AKP Kayseri İl Başkanı, yaptığı açıklama ile İl Başkanımız Sayın Ümit Özer’in istifa etmesini ya da sessizce oturmasını söylemiş...
Hadi ordan. Ne haddine, senin seçilmiş İl Başkanımızın istifasını istemek. Hele de susmasını istemek. Yoksa sen İl Başkanımızı kendin gibi 'süresi ve kendisi tayin edilmiş başkan, gel denildiğinde gel, git denildiğinde git denilecek il müdürlerinden mi' sandın. Kayseri’deki önemli FETÖ soruşturmalarının neredeyse tamamında ismi geçen ancak ne hikmetse senin isteğin gibi isteklerle susturulan kamu görevlilerince işlem yapılmayan, borçsuz belediye yalanıyla sizleri ve değerli Kayseri kamuoyunu kandıranları, milli emlaktan yok değerinde alınan araziyi parselleyip ballayıp kapalı ihalelerle el altından adrese teslim satanları, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyip elhamdülillah doyduk diyenleri, partinde barındırdığın için böyle bir partinin il başkanı olduğun için birazcık gurur varsa asıl sen istifa etmelisin. Biz, seçtiğimiz, kimseden icazet almadan görevinin başında dimdik duran İl Başkanımızı senin gibilere asla yedirmeyiz. Bunu böyle bil." ifadelerini kullandı.