Karamete de 'Gönül İttifakının' adayı oldu!

Karamete de 'Gönül İttifakının' adayı oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Daha önce DYP Kayseri İl Başkanlığı yapan ve aynı zamanda  MHP ve  İYİ Parti’den de Milletvekili adayı da olan Kamil Karamete, 31 Mart seçimlerinde bu kez de Demokrat Parti’den Melikgazi Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Destek isteyen Karamete, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Uzun zamandır Kayseri kamuoyu,kanaat önderleri,değişik partilerde hizmet etmiş şehrimizin duayen siyasetçileri,Türk Milliyetçileri, demokratlar,Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet inin savunucuları,sivil toplum örgütlerinin temsilcileri,esnafımız,iş adamlarımız, Melikgazili komşularımız,basınımızın temsilcileri ile yaptığımız istişareler ve kamuoyu yoklamaları neticesinde bir karara vardık.

1-Türkiye 31 mart yerel seçimlerine giderken,milletimiz 2 kutuplu siyaset ekseninde sıkışmıştır.

2-Bu seçimlerde yapılan ittifaklar, parti tabanlarında kabul görmemiş, seçmenin hür iradesine ipotek koyma girişimi olarak değerlendirilmiştir.

3-2 Kutuplu siyasetin taraflarının birbirlerini insaf ölçülerini aşan, hakarete varan, eleştiri ve sataşmaları, zaten ekonomik sıkıntı içende olan vatandaşlarımızı,yormuş ve bıktırmıştır.

4-Türk seçmeni, hür iradesi ile kullandığı oydan dolayı,ne koyundur,ne makarnacıdır, ne haindir ve nede teröristdir.

5-Türk demokrasisi,bu seçimlerde bir çıkış bulmalı,orta yolda,makulde, hoşgörü ve uzlaşmada buluşmalıdır.

6-Kayseri de yaptığımız,herkesin kabul edebileceği bir” GÖNÜL İTTİFAKI” ile mevcut yapının değiştirilebileceğine ilişkin çalışmalarımız ise başarılı olamamış,”sen ben bizim oğlan” anlayışı ile “mevcut yapının devamı” ittifakı başarılı olmuştur.

7- Kayseri de küçükte olsa bir adım atma, bir çoban ateşi yakmak gerektiğine karar verilmiştir.

 30 Mart 2014 de yarım bıraktığım Melikgazi Belediye Başkanlığı yürüyüşümü, 31 Mart da tamamlamak için Melikgazi Belediye Başkanlığına, Demokrat Parti den aday olmaya karar verdim. Bütün ömrünü Melikgazi de geçirmiş, bundan sonraki hayatımı da burada geçirecek bir insan olarak, İlçemin sıkıntılarını ve problemlerini, içinde bizzat yaşayarak biliyorum.Ben büyük Melikgazi ailesinin bir evladıyım ve Melikgazi de nasıl mutlu bir hayat süreceğimizi,neler yapmam gerektiğini biliyorum.Yüce RABBİM verdiğim kararın doğru olmasını nasip etsin.Ben hemşehrilerimi,Kırat ı,Bozkurt’ları, adaysız bırakmadım.Her zaman olduğu gibi zoru seçtim.Sizlerde beni yalnız bırakmayın,birlikte yürüyelim. Saygılarımla”