Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Erü'yü Ziyaret Etti

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Erü'yü Ziyaret Etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, beraberindeki heyetle Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, misafirlerini rektörlük binası protokol girişinde karşıladı.
Ziyarette Rektör Prof. Dr. Güven, üniversitedeki eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmalar hakkında Başdenetçi Şeref Malkoç’a bilgiler verdi.
Yükseköğretim Kurulu tarafından geçtiğimiz yıl 9 üniversite ile birlikte ‘araştırma üniversitesi’ seçilen Erciyes Üniversitesi’nin bilimsel araştırmalar alanında önemli çalışmalar yürüttüğü belirten Rektör Güven, bu çalışmaların büyük çoğunluğunun ülkeye katkı verecek projelerden oluştuğunu söyledi.
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ise Rektör Güven’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumları tarafından gerçekleştirilecek olan ’Ombudsman Kayserililerle Buluşuyor’ programı kapsamında Kayseri’ye geldiklerini ve gerçekleştirdikleri kurum ziyaretlerinde şehir hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından Başdenetçi Malkoç, Rektör Güven’e plaket, Rektör Güven ise Başdenetçi Malkoç’a çini vazo hediye etti.
Rektörlük ziyaretinde Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’a, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile kamu denetçileri Yahya Akman, Saadettin Kalkan, Hüseyin Yürük ve Genel Sekreter İbrahim Kılınç da eşlik etti.
Ziyaretinin ardından ise Rektör Güven, Vali Süleyman Kamçı’nın da katılımı ile misafirlerine akşam yemeği verdi.