Kaliteli Reklam Videoları Hazırlamanıza Yardımcı Olacak En İyi Video Düzenleme Programları

Video oluşturmak zordur, dolayısıyla video reklamlar oluşturmak kulağa daha da zor gelebilir. Ancak bu durum iyi video düzenleme programlarıyla çok daha kolay hale geliyor. Piyasadaki editör seçenekleri çok geniş. Peki hangisi sizin için ideal?

Kaliteli Reklam Videoları Hazırlamanıza Yardımcı Olacak En İyi Video Düzenleme Programları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir video reklamı çekmek ve düzenlemek basit bir iş değildir. Ancak bir fikriniz, boş zamanınız, kameranız, akıllı telefonunuz veya video düzenleme yazılımı olan bir bilgisayarınız varsa, neden denemiyorsunuz? Yaratıcılık özel efektlerden daha değerlidir, bu nedenle reklamların oluşturulması her zaman bir senaryo yazmakla başlar: neyi, nerede ve nasıl çekeceksiniz. İkinci adım çekimdir. Üçüncü adım, çektiğiniz videoları harika bir tanıtım videosuna dönüştürmektir. Video oluşturmak zordur, dolayısıyla video reklamlar oluşturmak kulağa daha da zor gelebilir. Ancak bu durum iyi video düzenleme programlarıyla çok daha kolay hale geliyor. Piyasadaki editör seçenekleri çok geniş. Peki hangisi sizin için ideal?

1. Filmora

Filmora, profesyonel kurgucuların gücü ile basitlik arasında bir denge sunar. Program, çoklu kamera düzenleme modunun yanı sıra, örneğin 3D ve 360 derecelik video ile çalışmak için gelişmiş araçlara sahip değildir. Ancak birçok kullanıcının buna ihtiyacı yoktur. Ana fikir, profesyonel görevlerin çoğunun bu editör için zor olmasıdır. Ancak Filmora’da ustalaşmak kolaydır. Program, mobil editörleri andıran basit bir arayüze sahiptir ve videoları amatör (minimum sayıda ayar ile) ve gelişmiş olmak üzere iki modda düzenlemenize olanak tanır. Tüm FilmoraPro işlevleri ücretsiz sürümde mevcuttur, ancak program videoya bir filigran uygular. Kaldırmak için ücretli seçeneği satın almanız gerekir. Orijinal ve etkileyici videolar oluşturabileceğiniz kullanışlı bir video düzenleyicidir. Program, yerleşik kapsayıcıdan efektler uygulamanıza, ses parçaları eklemenize, videoları kesmenize ve birleştirmenize ve ayrıca etiketleri kaplamanıza olanak tanır.

2. Canva

Bu araçta her biri farklı sosyal medyaya uyarlanmış 34 stil bulunmaktadır. Örneğin, Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube ve daha fazlası. Canva, web sitesi biçimlerine ek olarak, kartvizitler, kartpostallar, video reklamlar, yer imleri vb. için evrensel şablonlara sahiptir. Uygulamanın kendisi ücretsizdir. Canva'nın web hizmeti gibi, herhangi bir tarayıcıdan erişilebilir, ancak uygulama içi satın alma işlemlerine ve gelişmiş bir Pro'ya sahiptir. gelişmiş özelliklere erişmenizi sağlayan sürüm. Aynı zamanda bilgisayarda oluşturulan tasarımlar, uygulama ile site arasında senkronize edilir. Basitçe söylemek gerekirse, sitede bir gönderi oluşturmaya başlayabilir ve uygulamada devam edebilirsiniz - ve bunun tersi de geçerlidir. Canva'daki devasa ücretsiz çevrimiçi kitaplıktan hem fotoğraflarınızı hem de görsellerinizi kullanabilirsiniz. Gönderiler ve Instagram hikayeleri oluşturmaya yönelik talimatlar, uygulamayı kullanmaya başlamanıza yardımcı olacaktır. Canva, hem PC'de hem de akıllı telefonda kullanılabilen, işletme hesaplarını ve kişisel blogları sürdürmek için kullanışlı bir hizmettir. Basit kontroller, çok sayıda fotoğraf ve hazır şablonların yanı sıra geniş özelleştirme seçenekleri, onu aynı anda tüm sosyal medya için gönderiler oluşturmak için evrensel bir araç haline getirir. Birkaç tıklama ile sıradan bir resimden bir promosyon, yarışma, haber veya eğlenceli bir gönderi için harika bir düzen elde edersiniz.

3. InVideo

Bu, çok sayıda grafik, ses, video ve fotoğraf içeren büyük bir medya kitaplığı kullanarak sıfırdan videolar oluşturmanıza olanak tanıyan çevrimiçi bir video düzenleme programıdır. Bu yazılımla Facebook video reklamları, Instagram gönderileri gibi şeyler tasarlayabilirsiniz. Bu tür fırsatlar, sayfalarını sosyal medyada çalıştıran acemi ve deneyimli blog yazarlarını, belirli bir ürünü etkili bir şekilde tanıtmak için görsel içerik kullanan işletme temsilcilerini cezbeder. Video düzenleyici çevrimiçi bir biçimde çalışır, bir tarayıcı aracılığıyla başlatırsınız, kayıttan sonra sistemin tüm işlevlerine erişebilirsiniz. Sisteme kaydolmak için sadece bir e-posta adresi vermeniz, bir isim belirtmeniz ve bir şifre belirlemeniz yeterlidir. InVideo’nun birçok avantajı vardır: kullanılabilirlik; basitlik; şablonlar, ek materyaller içeren etkileyici medya kitaplığı; 24 saat teknik destek; serbest erişim; gelişmiş işlevselliğe sahip ücretli aboneliklerin mevcudiyeti; sosyal medyada otomatik olarak video yayınlama yeteneği. Bu video aracı, ilgili maliyetler olmadan herhangi bir formatta yüksek kaliteli kişisel ve ticari videolar oluşturmak için mükemmeldir. Öğrenmesi kolaydır, hem yatay hem de dikey formatlarda videolar oluşturmanıza olanak tanır ve çok sayıda şablona erişim sağlar.

4. Crello

Crello, 36’dan fazla farklı format için binlerce hazır şablon içeren çevrimiçi bir grafik düzenleyicidir. Bu program ile animasyonlu yayınlar, site için grafikler, Facebook gönderileri, afişler, e-posta başlıkları, posterler, el ilanları, kartpostallar, kartvizitler ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Crello ile çalışmak için e-posta, Facebook veya Google aracılığıyla kaydolmanız gerekir. Bundan sonra, sadece şablonlar oluşturup düzenleyemezsiniz, aynı zamanda tüm projelerinizi ayrı klasörlere kaydedebilirsiniz. Animasyonlu arka planı değiştirebilir, buna yazılar, simgeler ve diğer nesneleri kendiniz ekleyebilirsiniz. Bitmiş dinamik görüntü mp4 formatında indirilebilir.