Kalın: Görevi emanete halel getirmeden tamamladım

MHP'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliği görevi dün yapılan kurultayla sona eren Serap Şule Kalın, konuyla ilgili açıklama yaptı...

Kalın: Görevi emanete halel getirmeden tamamladım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) MYK üyeliği görevi dün yapılan kurultayla sona eren Serap Şule Kalın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “MYK Üyeliğini; bir an bile olsun bu ulvi görevin sorumluluğunu aklımdan çıkarmadan, emanete halel getirmeden tamamlamış bulunuyorum” dedi.
Kalın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Üç yıl önce Liderim Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdir ve tensipleriyle üstlenmiş olduğum MYK Üyeliğini; bir an bile olsun bu ulvi görevin sorumluluğunu aklımdan çıkarmadan, emanete halel getirmeden tamamlamış bulunuyorum. Bu süre zarfında ve şimdi destekleriyle yanımda olan tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma ve aileme şükranlarımı sunuyorum.  Başta Kıymetli Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere 13. Olağan kongrede görev alan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.