Kayıp şahıslar bulundu, aranan şahıslar yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı tarafından 244 personelin katılımıyla 400 ayrı noktada Narkotik ve Huzurlu Sokaklar uygulaması yaptı.

Kayıp şahıslar bulundu, aranan şahıslar yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Jandarma ekipleri ‘Huzurlu Sokaklar’ uygulaması yaptı. Uygulama ile aranan 9 kişi yakalanırken, kayıp 3 kişi de tespit edildi.  Kayseri  Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayiş çalışmaları kapsamında 244 personelin katılımıyla 400 ayrı noktada “Narkotik ve Huzurlu Sokaklar” uygulaması yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda 236 araç ve 1.945 şahsın kontrolünün yapıldığı ifade edildi. Jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde değişik miktarlarda uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirilirken, aranan ve kayıp şahısların da tespit edildiği bildirildi. Buna göre  uygulamalarla ile birlikte kayıp 3 kişi bulunurken, aranan 9 şahıs da yakalandı. 22 araç ise trafikten men edildi.  
Konuyla ilgili olarak Valilik’ten yapılan açıklamada, “Kayseri  Jandarma Komutanlığınca bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir” denildi.