İYİ Partinin Bozkurtlu Tekir Pozu Ülkü Ocaklarını kızdırdı!

 İYİ Partinin Bozkurtlu Tekir Pozu Ülkü Ocaklarını kızdırdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Partililerin, Genel Başkan Meral Akşener'li Erciyes Tekir Yaylasında paylaştıkları bozkurtlu poz, Ülkü Ocaklarını kızdırdı. Ülkü Ocakları mensupları fotoğrafın çekildiği yere giderek, Bozkurt işaretli paylaşım yaptı.

'ELİ KIRARIZ'

Kayseri Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Tekir Yaylası’nın öyle bir havası ve manevi ağırlığı vardır ki dosta güven düşmana korku salar!.. Korkan gizlenme kılık değiştirme mecburiyetinde hisseder!.. Şanlı Türk askerini polisini karşısında görünce fistan giyen dostları gibi kılık değiştirmişler, kurt postuna bürünmeye gayret etmişler ama yine başaramamışlar!..Siz değil miydiniz Ülkücü Hareketin parametrelerini değiştirmek isteyen?Siz değil miydiniz HDP’li kurucular kurulu üyesiyle ülkücü bir parti olmadığınızı alenen ilan eden?Şimdi ne oldu da elleriniz kurt yapar oldu?Başbuğ Alparslan Türkeş'in ve liderimiz Devlet Bahçeli nin emanetine uzanan eli kırarız!.. Haddinizi bilin Pensilvanya’da parti kurup  HDP ile ittifak yapıp sonra da elinizi kurt yaparak ülkücü olamazsınız!..Hayatında Otağın yolunu bilmeyen maskeli hainler bu provokatif eylemlerinin sonucuna da katlanacak, hak ettikleri cevapları alacaktır.Sizin kapatmaya çalıştığınız Kayseri Ülkü Ocakları tabelası bizim şerefimizdir. Şereften bihaberlere duyurulur. Ne diyordu cennet mekân Başbuğumuz "Ülkücülük MHP'de olur "Gizlenemeyeceksiniz, fistanlılar neyse nazarımızda ki yeriniz odur!..

ERSOY : AÇIĞA DÜŞTÜNÜZ İYİ Mİ?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Hainlerin elinden tutan, zillet ittifakına tutunan, Ülkücülere haydut diyecek kadar çukurlaşan, Türk düşmanlarına gülücükler saçan İP’çilerin Kayseri’de Bozkurt yapmaları tenakuz uçurumudur! Bozkurt işareti yapan ellerin önce temiz olması ahlak şartıdır! Açığa düştünüz, İYİ mi?