İYİ PARTİLİ YÜCEL DUYURDU: AKŞENER, KAYSERİ PASTIRMASINA BAKIN NASIL SAHİP ÇIKTI!

İYİ PARTİLİ YÜCEL DUYURDU: AKŞENER, KAYSERİ PASTIRMASINA BAKIN NASIL SAHİP ÇIKTI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Ziyarette Akşener’in pastırma konusunda net ifade kullandığını ve Kayserililer’e selamlarını ilettiğini belirten Yücel:  “Kendisi, Kayseri pastırması en lezzetli pastırmadır ifadelerini de kullandı.

Akşener’le ülke ve kent meseleleri üzerine sohbet ettiğini anlatan İYİ Partili Kazım Yücel, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Sayın Genel Başkanımız, Meral Akşener hanımefendi Kayseri'mizle ilgili belediye, sosyal yaşam ve üretimle alakalı her konu hakkında saatlerce sohbet etme şansı şahsımıza tandı. Kayseri'mizin Pastırması konusunda net ifade kullandı.  Kayseri Pastırması en lezzetlı pastırmadır, Kazım bey, Tüm Kayserili hemşerilerimize selamlarımızı iletin dedi. Sayın genel başkanıma tarafıma ve şehrime göstermiş olduğu bu yakın alakadan ötürü teşekkür ederim.”

Diğer yandan Yücel, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı da ziyaret ederek, görüştü. Yücel, “İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanımız Sayın Koray Aydın ile görüşmemizde,Belediye Meclislerindeki çalışmalarımızı görüştük, Sayın Koray Aydın Kayseri Belediye Meclis Üyelerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini, çok başarılı bulduğunu ve tüm arkadaşlarımıza özellikle selamlarını iletmemi istedi” dedi.