İYİ Partili Yigen'den, Kocasinan Belediyesi'ne cips ve mama sorusu!

İYİ Partili Yigen'den, Kocasinan Belediyesi'ne  cips ve mama sorusu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi Muharrem Yigen, belediyenin son kullanım tarihine bir ay kaldığı ifade edilen cips ve mamaları bazı mahallelerde vatandaşa dağıtmasına yönelik iddiaları sordu.

İYİ Partili Yigen,  açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Kocasinan belediye başkanlığına bugün bir basın mensubunun haber yaptığı konuyu sormak ve açıklamasını yapmasını istiyorum. Cafer Zengin Beyin Kayseri Olay Gazetesindeki haberine göre son kullanma tarihine 1 ay kalmış olan bebek mamaları halka dağıtılmış. Ayrıca çocuklar ve yetişkinler için son derece sağlıksız olduğu bilinen cips dağıtıldığı da aynı haberde yer alıyor. Haberde geçen bebek mamaları hangi firmalardan temin edilmiştir? Bebek mamaları için bir bedel ödenmiş midir? Ödenmişse ne kadar ödenmiştir? Kendi evlerine her hangi bir ürün alırken son kullanma tarihine bakanlar, bu ürünleri alırken neden bu duruma dikkat etmemişlerdir? Belediyenin görevleri arasında halka cips dağıtmak var mıdır? Var ise ne sıklıkta dağıtılmaktadır?” yönündeki sorulara yanıt istedi.

 

Belediye Haziran ayı başında parklarda çocuklara 'cips' dağıtmıştı. Bazı vatandaşlar da, belediyeye "Ne sağlıklı hizmet" diyerek, tepki gösterip, gönderme yapmıştı. 

KOCASİNAN BELEDİYESİ HANİ ORGANİK OLACAKTI?

Yazıyı okumak için TIKLAYIN...