İYİ Partili Türk: Bu milli servet! Durum içler acısı.

İYİ Partii Kocasinan Meclis Üyesi Osman Türk, Kocasinan ilçesine bağlı Ahievran Mahallesi'nde bulunan sosyal tesislerde inceleme yaptı. Türk, 'İçler acısı manzarayla karşılaştık' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili Türk: Bu milli servet! Durum içler acısı.
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, mahalleye giderek, tesiste ortaya çıkan tabloyu gözler önüne serdi. İYİ Partili Osman Türk, “Kocasinan İlçemize Bağlı Ahievran Mahallesinde bulunun sosyal tesislerle alakalı hemşerilerimizin burada oluşan durumdan rahatsızlıklarını defalarca Kocasinan Belediyesi‘ne bildirmelerine rağmen herhangi bir önlem dahi alınmamış. Mahalle sakinlerinin çağrısı üzerine alanda inceleme yaptık. İçler acısı manzarayla karşılaştık. Milli servetimizin 2018 yılında temeli atılıp, 1 Temmuz 2020 yılında 1 katının Ahievran Mahallesi Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlamasının ardından herhangi bir çalışma yapılmamış ve çalışma bitirilmeyerek özellikle binanın ucube bir yer haline gelmesi son derece içler acısı değil mi?” diye sordu. 

Belediyeye tepki gösteren İYİ Partili Türk: Bu milli servet! Durum içler acısı…
MİLLİ SERVET ZARAR GÖRÜYOR
Söz konusu tesisin madde bağımlılarının ve kötü niyetli kişilerin barına merkezi olduğunu da ifade eden İYİ, Partili Türk, şunları söyledi: Buradan yine tekrar ediyorum sizin yapamadığınız yarım bıraktığınız her şeyi zaten İYİ Parti iktidarımızda biz İYİ’ler yapacağız. Ama bu sorunu kulak arkası yapmayın. Çok az kaldı. Sadece araziler satıyorsunuz, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Belediyecilik her mahalleye ayrım yapmadan eşit hizmet sunmaktır. Buradan Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a sesleniyorum; bu milli servetimizin zarara uğramasına kim ya da kimler sebep oldu? Buna sebep olanların zararını Kocasinan Halkımı çekecek? Bunun takdirini Kayseri kamuoyuna bırakıyorum.

Belediyeye tepki gösteren İYİ Partili Türk: Bu milli servet! Durum içler acısı…