İYİ Partili Çalıksoy, Talas Belediyesi'ndeki o müdürü neden tebrik etti?

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarından dolayı Talas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seval Genç'e teşekkür etti. Çalıksoy, ayrıca tüm annelerin, Anneler Günü'nü de kutladı.

İYİ Partili Çalıksoy, Talas Belediyesi'ndeki o müdürü neden tebrik etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ayrım yapmaksızın ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara bu dönemde bazı desteklerin verildiğini ifade eden İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Üyesi ve aynı zamanda partisinin Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, “Ne yazık ki yardımda bile ayrımcılık yapanlar, ötekileştirenleri gördük. Bu işleri siyasi amaçlarına alet edenleri de gördük ve biliyoruz. Peygamber Efendimizin 'Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli' hadisi bu konunun önem ve hassasiyetini ortaya koyuyor, ama bu hassas tabloda reklam yapanları da gördük.  Ancak Talas Belediyesi’nde bu konuda Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seval Genç ve ekibi, iyi çalışmalara imza atıyor. Ramazan ayı içerisinde de güzel çalışmalar ortaya kondu. Bizler de ihtiyaç sahibi vatandaşları ilettiğimizde seferber olundu. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazanın özüne uygun olarak yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilediler” diye konuştu.
“VATANDAŞIMIZ EKONOMİK ÇIKMAZ İÇİNDE”
 “Keşke yoksulluk olmasa, insanlar yardımlara muhtaç olmasa” ifadelerini de kullanan İYİ Partili Çalıksoy, “Bu durum ülkenin gerçeği. Ne yazık ki yaşanan ekonomik sıkıntılarla birlikte birçok insan işini kaybetti, işsiz kaldı. Aileler yine pandeminin de etkisiyle sıkıntıya düştü. Toplumun bel kemiği esnaflar iş yerlerini açamaz hale geldi. Vatandaşımız ekonomik çıkmaz içinde. İş, aş bekleyen vatandaşlarımız için herkes harekete geçmeli. Sen, ben demeden iş birliği yapmalı. Biz İYİ Parti olarak her daim iyi şeylerin mücadelesini veriyoruz. İnsanlarımız hak ettiği imkanlara, hizmetlere kavuşsun diye gayret gösteriyoruz. İyi çalışmaları söylüyor ve iyi görmediğimiz durumları da dile getiriyor, ilgili birimleri uyarıyoruz. Biz de bu süreçte elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Bunun yanında belediye yetililerimize de ilettik. Onlar da gereken destekleri verdiler. İnşallah ülkemizin kanayan yarası işsizlik ve bu yaşadığımız sıkıntılar biter. Özlediğimiz o günlere kavuşuruz ve yeniden bayramları bayram gibi yaşarız ” diye konuştu.
“ANNE BİR AİLE İÇİN BİR ARADA OLMANIN SİMGESİDİR”
Anneler Günü nedeniyle de açıklama yapan Çalıksoy, “Peygamberimiz Hz Muhammed’in, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözü annelerin önemini gözler önüne seriyor. Anne sevgi demektir, fedakarlık demektir, kucaklaşma demektir. Anne bir aile için bir arada olmanın simgesidir. Toplumun değerlerini kaybetmemesi için güven kaynağıdır, teminattır. Bu çerçevede tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum. Annelerimizin kıymetini bilelim” ifadelerini kullandı.