İYİ Partili Bürüngüz: Verilen sözler tutuldu mu?

İYİ Partili Bürüngüz: Verilen sözler tutuldu mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Açıklamasında, “Rahmetli Osman Kavuncu'nun şehircilik mirası tüketiliyor” ifadelerini de kullanan Bürüngüz, “TBMM'de gösterdiğimiz performansımızı belediyelere de yansıtacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasama yılında tüm siyasi partilerin performansına bir bakın,  burada dikkatinizi şu çeker: İYİ Partili milletvekilleri ülkemizin geleceği ve milletimizin beklenti ve hissiyatını yine milletin meclisinde, milletin kürsüsünde en net ve kararlı şekilde dile getirmişlerdir. Vekillerimizin verdiği yasa teklifleri de iktidarın reddettiği yasa teklifleri de ortadadır. İnşallah TBMM'deki bu muhteşem performansımızı 31 Mart itibariyle belediyelerde de göstereceğiz. Kayseri'mize İYİ Parti Belediyeciliği çok iyi gelecek, çok yakışacak. Kayseri'de şu andaki belediyecilik anlayışı rahmetli Demokrat Partili Osman Kavuncu'nun büyük bir vizyon ve ileri görüşe sahip şehircilik mirasını tüketme ve harcama üzerinedir. Kayseri'deki  geniş bulvarlar ve caddeler, şehrin  genişleme planı rahmetli Osman Kavuncu'nun eserleridir. Şu anda hemşerilerimizin yaşamış olduğu en temel sorunlardan biri olan trafik sorunu işte bu şehircilik mirasının yok edilmesinden kaynaklanmaktadır. Bunun birçok örneği var. Örnek verecek olursak Sivas Caddesi'nin vaziyetini görüyorsunuz. Bunların şehircilik anlayışı bu. Öngörü yok, vizyon yok” şeklinde konuştu.

“BİZ VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Her zaman vatandaşı hatırlayan belediyecilik anlayışını ortaya koyacaklarını dile getiren Bürüngüz, “İYİ  Parti Kayseri'de  5 yılda bir kez vatandaşı hatırlayan belediyecilik anlayışını tarihe gömecek” dedi. Bürüngüz, şunları söyledi, “ İktidar partisinin Kayseri'de belediyeler için adı geçen muhtemel adaylarına bakınız. AKP'nin Kayseri'deki belediyecilik anlayışının diğer bir kuralını da burada göreceksiniz. Nedir o göreceğiniz durum? Futbol tabiriyle birkaç kişinin kendi arasında top çevirmesi esasına dayanan bir belediyecilik anlayışları var. Kayserili hemşerilerimizden 5 senede bir oy istemek için ortalıkta görünürler, sonrası yok. 2014'teki vaatlerini açın, okuyun. Bunların kaç tanesini gerçekleştirebildiler 5 sene içinde?  Verilen sözler tutuldu mu?  Bunları Kayseri hemşerilerimiz çok iyi  görüyor, analiz ediyor. Bizim belediyecilik anlayışımızda tutamayacağımız vaadi vermek yok.  İYİ  Parti Kayseri'de  5 yılda bir kez vatandaşı hatırlayan belediyecilik anlayışını tarihe gömecek. İnşallah 31 Mart'ta şehrimiz İYİ Parti belediyeciliği ile tanışacak. Büyükşehir ve 16 ilçemizde hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda büyük hizmetler yapacağız.”

“AKP'YE OY VERMİŞ SEÇMENDE BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI VE PİŞMANLIK VAR”

İYİ Parti’ye kamuoyunda ilginin olduğunu kaydeden Bürüngüz, “Seçim sonrası yapılan anketlerde oylarımızın artan ivmeyle yükseldiğini görüyoruz. Tabii ki bu yükseliş Kayseri'ye de yansımış durumda. 24 Haziran'da AKP'ye oy vermiş seçmende büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlık var.  Söylenenler ile yapılanların örtüşmediğini artık herkes daha net görüyor. Sorunların çözüm adresinin İYİ Parti olduğu ispatlanmış oldu.  İYİ Parti olarak siyasi yelpazede merkezde konumlanmış durumdayız. Şu anda 1398 belediyede en iddialı olan siyasi parti biziz. İYİ Parti; milletimizin partisi, milletimizin sesidir.” diye konuştu.  Haber: Emre POLAT