İYİ Partili Ataş: Nereye gitsek dert var! Millet AKP'den bıkmış durumda...

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Sebati Ataman, İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Kayseri'yi adım adı geziyor, vatandaşları ziyaret ediyor.

İYİ Partili Ataş: Nereye gitsek dert var! Millet AKP'den bıkmış durumda...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçelerin yanı sıra mahalle ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir arayan gelen İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ve partililer sıkıntıları dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. 
Sanayiden Doğu terminaline, halk otobüsü esnafından Kazancılar’a kadar farklı bölgelere ziyaretler gerçekleştiren Ataş, vatandaşların birçok sıkıntı ile karşı karşıya bırakıldığını dile getirdi. “Nereye gitsek vatandaşımız dertli” diyen Milletvekili Ataş, “Çiftçi, emekli, işçi, esnaf, sanayici fark etmiyor, kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Millet artık AKP’den bıkmış durumda. Çünkü AKP dertleri bitirmiyor, sorunlara çözüm getirmiyor, aksine her gün ülkeyi yeni sorunlarla karşı karşıya bırakıyor” dedi.
"VATANDAŞ AKP’YE DUR DİYECEK, SANDIĞI BEKLİYOR"
Vatandaşların mülteciler sorunu yüzünden AKP’ye büyük tepki gösterdiğini kaydeden Milletvekili Dursun Ataş, “Suriyeliler derken şimdi AKP, Afgan göçü ile de ülkeyi ateşe atıyor. Ülkenin geleceğine dinamit koyuyor. Çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atıyor.  Bunun yanında bizim vatandaşımız yoksullukla, işsizlikle boğuşurken ülkenin kaynakları Suriyeliye, Afgana gidiyor. Yetmiyor AKP iktidarı Somali’ye 30 Milyon dolar hibe ediyor. İtibardan tasarruf olmaz diyen, lüks, şatafat, ballı maaş ve saray düşkünü AKP, vatandaşı yokluğa hapsediyor. Kendilerine gelince, Suriyeliye, Afgana gelince muslukları sonuna kadar açanlar, iş vatandaşa gelince porsiyon küçültüyor, ‘tasarruf yapın’ diyor.  AKP’ye artık dur demenin zamanı gelmiştir. Çünkü bu tek adam iktidarı freni patlamış kamyon gibi ilerliyor ve çarptığı her yerde büyük hasarlara yol açıyor. Bu gidişe vatandaşta artık dur demek istiyor ve sandığı bekliyor” şeklinde konuştu. 
"LAFTA VARLAR, AMA İŞ İCRAATA GELİNCE AKP ORTADA YOK"
Kayseri’yi adım adım gezdiklerini ve farklı bölgelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerine de dikkat çeken İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Çiftçiyi bitirdiler. Çiftçiler artık üretim yapamaz halde. Ne yazık ki üretimden elini çeken çiftçilerimiz var. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, iş icraata gelince ortada yoklar” diye konuştu.
"ULAŞIMDA DA BÜYÜK SIKINTILAR VAR"
İlçelerde ulaşımdan yana büyük sıkıntıların olduğunu da dile getiren Ataş, vatandaşların şehre ulaşmada büyük zorluklar yaşadığını belirtti. Ulaşımda adaletsiz uygulamaların olduğunu belirten Ataş, “Talas’ta kırsal mahallelerde toplu taşımaya binenler, ilçe merkezinde bırakılıyor. Vatandaş bu kez de şehir merkezine gitmek için araca koşturuyor. Bu diğer ilçelerde de aynı. Ulaşımda da sıkıntı had safhada” dedi.
Esnaflarında yine sıkıntı içinde olduğunu vurgulayan Ataş, “Esnaf, giderler yüksek, vatandaşın alım gücü düşük. Ay sonunu getirmeyi bırakın, gün sonunu bile zor getiriyoruz diyor. Esnafımız da çok dertli ve zor durumda. Geçinemediğini, eve ekmeği zor götürdüğünü söylüyor. Ülkeyi yönetenler ise vatandaşa destek vereceğine iban atıyor” şeklinde konuştu. 
"TEK ADAMIN İKİ DUDAĞI ARASINA BAKAN YÖNETİM ANLAYIŞINDAN BİR FAYDA GELMEZ"
Diğer yandan Ataş, Kayseri’nin sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini ifade ederek, konuyla ilgili bir rapor hazırlayıp, Meclis gündemine taşıyacaklarını da belirtti. AKP’nin ülkeyi sorun sarmalına sürüklediğini söyleyen Ataş, şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşın derdi çok, ama çözüm yok. Yıllardır aynı dertler ve sürekli artan sorunlar. AKP’nin ise gündemi farklı. Onların gündeminde vatandaş yok. Ballı yaşam var. İlk seçimde vatandaş AKP’ye gereken dersi sandıkta verecek. Bu iktidarın  artık ülkeyi yönetebilme kabiliyeti yok. Tek adamın iki dudağı arasına bakan yönetim anlayışından bir fayda gelmez. Zaten gelmeyeceği de yaşanan sıkıntılarla birlikte apaçık ortada. İYİ Parti iktidara yürüyor. İyi günler gelecek. Türkiye iyi olacak.