İYİ Parti Milletvekili Ataş, Kayseri'de vatandaşı dinliyor!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Vatandaşlarla bir araya gelen ve dertleri dinleyen Ataş, 'Vatandaş çok dertli. Hepsi zor durumda. Geçinemediğini, eve ekmeği zor götürdüğünü söylüyor. Ekmek bırakın aslanın ağzını, artık aslanın midesinde diyor' şeklinde konuştu

İYİ Parti Milletvekili Ataş, Kayseri'de vatandaşı dinliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleriyle Kayseri Oto Sanayisini ziyaret ettiklerini dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, esnafı dinlediklerini ve esnafın mevcut durumdan dert yandığını söyledi.

Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Zincidere, Reşadiye’de de vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Ataş, “Hemşehrilerimizle buluştuk. Şehrimiz ve ülkemizin gündemi üzerine sohbet ettik.Hemşehrilerimizin düşünceleri ve değerlendirmeleri bizler için çok önemli…Hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür eder, hayırlı akşamlar dilerim” dedi.Talas Çatakdere Mahalle Muhtarlığını da ziyaret ederek, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldıklarını kaydeden Ataş, ayrıca Kuruköprü Mahalle Muhtarlığını da ziyaret ettiklerini ve burada da vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Ataş, “Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, mahallemizin ve vatandaşlarımızın sorunları üzerine değerlendirmelerde bulunduk.
Muhtarlarımıza da ilgilerinden  dolayı teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Ataş, ayrıca partisinin Talas ilçe teşkilatını da ziyaret etti ve partililerle görüş alışverişinde bulundu.
Diğer yandan Ataş, uzun süre Belediye Başkanlığını yaptığı Pınarbaşı ilçesinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Ataş, “Pınarbaşılı hemşehrilerimizin karpuz sergisine de uğradım. Hoş sohbetleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Allah bol ve bereketli kazançlar versin” dedi.