İYİ Parti Milletvekili Ataş, GİK`e seçildi

İYİ Parti 2. Büyük Kurultayı yapıldı. Meral Akşener'in 1289 oyla yeniden genel Başkan seçildiği kurultayda, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da 50 kişiden oluşan ve parti politikalarının belirlendiği Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliğine seçildi.

İYİ Parti Milletvekili Ataş, GİK`e seçildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti 2. Büyük Kurultayı yapıldı. Meral Akşener'in 1289 oyla yeniden genel Başkan seçildiği kurultayda, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da 50 kişiden oluşan ve parti politikalarının belirlendiği Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliğine seçildi. Aldığı oy oranı ile 19. sıradan listeye giren Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in anahtar listesinde yer alan isimler arasındaydı. Diğer yandan Milletvekili Ataş, "Millet Bizi Çağırıyor, sloganıyla iktidara yürüdüğümüz 2. Olağan Kurultayımız ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı ve uğurlu olsun." açıklaması yaptı.

SUNGUR YEDEK LİSTEDE YER ALDI

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in, anahtar listesinde yer alan bir diğer Kayserili isim İş adamı İbrahim Sungur'un oğlu ve aynı zamanda partinin Kurucular Kurulunda yer alan Avukat Abdullah İlker Sungur da 50 kişilik GİK  yedek listesinde yer aldı.