İYİ Parti Lideri Akşener'in Kayseri programı belli oldu!

İYİ Parti'den yapılan açıklamada partinin Lideri Meral Akşener'in, 23-24 Mart tarihleri arasında Kayseri'de toplantılar yapıp, ziyaretler gerçekleştireceği ifade edildi. Akşener, hangi ilçeleri ziyaret edecek?

İYİ Parti Lideri Akşener'in Kayseri programı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Kayseri programı belli oldu.
İYİ Parti’den yapılan açıklamada partinin Lideri Meral Akşener’in, 23-24 Mart tarihleri arasında Kayseri’de toplantılar yapıp, ziyaretler gerçekleştireceği ifade edildi. Akşener, kent merkezi ve ilçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirecek. 
23 Mart Çarşamba günü Kayseri’ye gelecek olan Akşener, Tomarza, Bünyan ilçelerinin yanı sıra Sivas Caddesi’nde de esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Akşener'in, Kayseri'de yapacağı açıklamalar ve vereceği mesajlar merak ediliyor.

İYİ PARTİ’DE AKŞENER MESAİSİ…

Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Akşener’in Kayseri ziyareti öncesinde partililerle bir araya geldi. Ataş, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendi 23-24 Mart tarihinde Kayseri’mizi ziyaret edecektir. Bu kapsamda İl Başkanımız sayın Sebati Ataman ile teşkilatlarımızı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” dedi.