İYİ Parti İncesu Belediye Başkanı İlmek, AK Parti'ye mi geçti?

 İYİ Parti İncesu Belediye Başkanı İlmek, AK Parti'ye mi geçti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart seçimleri öncesinde MHP’den aday gösterilmeyince istifa edip, ardından İYİ Parti’den aday olan ve Başkan seçilen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek AK Parti’ye mi geçti?

 Dün AK Partili Başkanlarla birlikte sık sık objektiflere yansıyan İlmek ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yaptığı bir paylaşım dikkat çekti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan ve İncesu Belediye Başkanımız Mustafa İlmek ile istişare toplantısı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda İlmek, Büyükkılıç ve beraberindeki diğer Başkanlarla birlikte dün Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’ya da tebrik ziyaretine gitti.

İlmek’in, AK Parti cephesi ile sıcak teması, “Mustafa İlmek AK Parti’ye mi geçti ya da geçiyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. İlmek, kentte Cumhur ittifakı dışında görev yapan tek belediye başkanı olan isimdi.  Diğer yandan bu konuda telefonla ulaşmak istediğimiz Başkan İlmek’in telefonlara bakmaması da akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Haber: Cafer ZENGİN