İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Vatandaş artık bu iktidar değişmeli diyor

İYİ Parti Kayseri İl teşkilatı, Sarıoğlan ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Vatandaş artık bu iktidar değişmeli diyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl yönetimi vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Partililer bu kez de Sarıoğlan ilçesini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

"EKONOMİ, İŞSİZLİK... VATANDAŞ SIKINTIDA" 

Sarıoğlan ziyaretlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, "Bugün parti yöneticilerimiz ile birlikte Sarıoğlan İlçemize giderek yaklaşık 28 köyün ortak pazarını, Sarıoğlan Pazar yerini ziyaret ettik. Bir çok ilçemizde gördüğümüz gibi Sarıoğlan'da da pazarcının hali içler acısı. Pazar mallarındaki girdi fiyatlarının artması, pandemi etkisi ve sürekli artan fiyatlar nedeniyle satışların düşmesi pazarcımızın ortak sorunuydu. Ekonomik sıkıntıların yanı sıra işsizlik ve yerel meseleler de bölge vatandaşımızın huzurunu kaçıran sebepler arasında." şeklinde konuştu. 

O İSİM İYİ PARTİ'YE KATILDI 

" Sarıoğlan'da da vatandaşımız artık iktidarın ekonomiyi ve idareyi yürütemediğini, günden güne durumun kötüye gittiğini ve iktidarın değişmesi gerektiğini söylerek bizlere desteklerini ilettiler." diyen Ataman," Misafirperverlikleri için Sarıoğlan İlçe Başkanlığımıza ve 2019 yerel seçimlerinde BBP Belediye Başkanı Adayı olup partimize katılan Sayın Murat Özcan'a teşekkür ederiz." dedi.